ابوتراب.مهنوش
فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتریهای دهانی و روده ای
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
احمدی دستگردی.آسیه
اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
احمدی دستگردی.آسیه
ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
احمدی زاده.چنگیز
بررسی چند شکلی ژن کواگولاز استافیلوکوکوس آرئوس جدا شده از نمونههای غذایی و انسانی به روش RFLP
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
احمدی زاده.چنگیز
بررسی مقایسهای اثرات ضد باکتریایی فراکسیونهای قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره نسترن وحشی (Rosa canina L.) علیه برخی باکتریهای پاتوژن غذازاد
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
احمدی.سیده میثمه
ارزیابی ویژگیهای میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی نمونههای دوغ حاوی اسانس الئورزین بنه در دوره نگهداری
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
اژدری.عطااله
ارزیابی کیفیت میکروبی شیرینیهای خشک عرضه شده در شهر بیرجند
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
اعتمادی.علیرضا
بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
امینی.کیومرث
بررسی مولکولی ژن های مولد کولی باکتین کلبسیلا پنومونیه جدا شده از شیر خام با روش Multiplex-PCR به عنوان عامل ابتلا به سرطان کلورکتال
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
امینیان.الهام
تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از محصولات لبنی بر مدل رت-های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
ب
بافنده زنده.محمد
تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
بخت آور اهری.رقیه
بررسی چند شکلی ژن کواگولاز استافیلوکوکوس آرئوس جدا شده از نمونههای غذایی و انسانی به روش RFLP
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
بصیری.علیرضا
بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
بنایان.سپیده
بررسی عوامل تاثیرگذار بر تولید رنگدانههای کلروفیل و کاروتنوئید از اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از طرح پلاکت برمن
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
بهادر.نیما
نقش باکتریوسینهای استخراجی از سویههای استاندارد به عنوان نگهدارنده بیولوژیکی در برابر باکتریهای بیماریزای جدا شده از انواع گوشت
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
بهبودی پور.مریم
نقش باکتریوسینهای استخراجی از سویههای استاندارد به عنوان نگهدارنده بیولوژیکی در برابر باکتریهای بیماریزای جدا شده از انواع گوشت
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
پ
پورمهدی.اویس
ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
پیرعلی خیرآبادی.اسماعیل
مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
ج
جعفری.بهبود
بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره گیاه زنجبیل شامی (Lnula helenium) بر علیه برخی از باکتری های پاتوژن غذازاد
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
جوانمرد.مجید
کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
جهادی.مهشید
بررسی عوامل تاثیرگذار بر تولید رنگدانههای کلروفیل و کاروتنوئید از اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از طرح پلاکت برمن
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
ح
حاج محمدی.بهاره
اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
حامدی.جواد
بررسی امکان تولید و ارزیابی ویژگیهای کیفی ژله پروبیوتیک و سینبیوتیک دارای باسیلوس کواگولانس
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
حسینی شکرابی.سیدپژمان
مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
حکیم زاده.وحید
تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
حکیمی پور.فاطمه
ارزیابی کمی و کیفی سلولها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زندهمانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
خ
خسروی.الهام
فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتریهای دهانی و روده ای
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
خندقی.جلیل
مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره الکلی و اسانس زیرهسیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتریها و کپکها در پنیر لاکتیکی
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
خوری.عصمت
تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
د
دهقان نیا.جلال
مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسینها در مواد غذایی به عنوان نگهدارندههای طبیعی
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
ر
ربانی.محمد
ارزیابی کمی و کیفی سلولها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زندهمانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
رجب پور نیکو.الهام
بررسی امکان تولید و ارزیابی ویژگیهای کیفی ژله پروبیوتیک و سینبیوتیک دارای باسیلوس کواگولانس
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
رحیمی.ابراهیم
مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
ردائی الاملی.مرضیه
بررسی مولکولی ژن های مولد کولی باکتین کلبسیلا پنومونیه جدا شده از شیر خام با روش Multiplex-PCR به عنوان عامل ابتلا به سرطان کلورکتال
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
رشیدی.حسن
تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
رضویلر.ودود
تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
رکنی.نوردهر
کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
رئیسی.مهدی
مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
ز
زارعی.حامد
بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
س
سلمانی.حسین
بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره گیاه زنجبیل شامی (Lnula helenium) بر علیه برخی از باکتری های پاتوژن غذازاد
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
ش
شاکری.منیرالسادات
یوسورفکتانتهای باکتریایی: مروری بر جنبههای بیولوژیکی، تکنولوژی و کاربردی فسفاتیدیل کولین
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
شاکریان.امیر
مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
شاه حسینی.غلامرضا
کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
شریف زاده.علی
مطالعه میکروبی تاثیر جایگزینی نگهدارنده های گیاهی با شیمیایی در تولید سوسیس های حرارت دیده
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
شریفان.انوشه
بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
شفیعی.رسول
ارزیابی کمی و کیفی سلولها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زندهمانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
شفیعی.رضا
اثر استفاده از پوشش بستهبندی زیست فعال بر پایه نگهدارنده طبیعی (کیتوزان/ ناتامایسین) و ریزجلبک اسپیرولیناپلاتنسیس وکلرلاولگاریس بر ویژگی های کیفی و ماندگاری فیله گوشت گوساله
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
شهاب لواسانی.علیرضا
بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
شهدادی.فاطمه
جداسازی گونههای اسینتوباکتر از غذاهای یخزده و تاثیر آن بر برخی از قارچهای بیماری زا
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
ص
صفرپور دهکردی.فرهاد
مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
صفیان.ایرج
مطالعه تاثیر فرایند تولید آرد از گندم و پخت نان در میزان آفلاتوکسین B1 در شهرستان کیار استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
ض
ضیاء.نوشا
ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
ط
طهماسبی.ساناز
بررسی مقایسهای اثرات ضد باکتریایی فراکسیونهای قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره نسترن وحشی (Rosa canina L.) علیه برخی باکتریهای پاتوژن غذازاد
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
ع
عدالت منش.محمد امین
تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از محصولات لبنی بر مدل رت-های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
علیدوست.محمد علی
مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره الکلی و اسانس زیرهسیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتریها و کپکها در پنیر لاکتیکی
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
علیمحمدزاده.محمدرضا
مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره الکلی و اسانس زیرهسیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتریها و کپکها در پنیر لاکتیکی
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
ف
فاضل نجف آبادی.محمد
بررسی عوامل تاثیرگذار بر تولید رنگدانههای کلروفیل و کاروتنوئید از اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از طرح پلاکت برمن
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
ق
قهرمانی چرمهینی.اکرم
ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
ک
کریمی نژاد.صدیقه
جداسازی گونههای اسینتوباکتر از غذاهای یخزده و تاثیر آن بر برخی از قارچهای بیماری زا
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
گ
گلی.محمد
فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتریهای دهانی و روده ای
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
ل
لطفی.ماندانا
دستهبندی ژنتیکی ایزولههای اشریشیاکلی O157:H7جدا شده از گوشت خام دام و طیور با روش RAPD-PCR
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
م
مبصری.پریسا
بررسی مولکولی ژن های مولد کولی باکتین کلبسیلا پنومونیه جدا شده از شیر خام با روش Multiplex-PCR به عنوان عامل ابتلا به سرطان کلورکتال
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
محمدی.خسرو
تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
مزروعی آرانی.نوید
بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
مزروعی آرانی.نوید
بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
مزروعی آرانی.نوید
بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
مستقیم.تکتم
اثر استفاده از پوشش بستهبندی زیست فعال بر پایه نگهدارنده طبیعی (کیتوزان/ ناتامایسین) و ریزجلبک اسپیرولیناپلاتنسیس وکلرلاولگاریس بر ویژگی های کیفی و ماندگاری فیله گوشت گوساله
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
ملکوتی.آرزو
بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
ممتاز.حسن
مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
ممتاز.حسن
دستهبندی ژنتیکی ایزولههای اشریشیاکلی O157:H7جدا شده از گوشت خام دام و طیور با روش RAPD-PCR
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
موسوی.سیده صدیقه
مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
مومنی شهرکی.منوچهر
مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
مهرابیان.صدیقه
بررسی مولکولی ژن های مولد کولی باکتین کلبسیلا پنومونیه جدا شده از شیر خام با روش Multiplex-PCR به عنوان عامل ابتلا به سرطان کلورکتال
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
میرزایی.حمید
تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
ن
نژاد رزمجوی اخگر.راحله
زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و بررسی خواص کیفی ماست تهیه شده از شیر بز
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
نوذری.هانیه
مطالعه تاثیر فرایند تولید آرد از گندم و پخت نان در میزان آفلاتوکسین B1 در شهرستان کیار استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
نیکوخواه.فرزانه
مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
ه
هاشم زهی.نیلوفر
ارزیابی کیفیت میکروبی شیرینیهای خشک عرضه شده در شهر بیرجند
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
هاشمی نیا.سیده مریم
مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسینها در مواد غذایی به عنوان نگهدارندههای طبیعی
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]