ا

  • ابوتراب.مهنوش فعالیت ضد‌میکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتری‌های دهانی و روده ای [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • احمدی دستگردی.آسیه اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • احمدی دستگردی.آسیه ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • احمدی زاده.چنگیز بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون‌های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره نسترن وحشی (Rosa canina L.) علیه برخی باکتری‌های پاتوژن غذازاد [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • احمدی زاده.چنگیز بررسی چند شکلی ژن کواگولاز استافیلوکوکوس آرئوس جدا شده از نمونه‌های غذایی و انسانی به روش RFLP [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • احمدی.سیده میثمه ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی نمونه‌های دوغ حاوی اسانس الئورزین بنه در دوره نگهداری [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • اژدری.عطااله ارزیابی کیفیت میکروبی شیرینی‌های خشک عرضه شده در شهر بیرجند [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • اعتمادی.علیرضا بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397 [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • امینی.کیومرث بررسی مولکولی ژن های مولد کولی باکتین کلبسیلا پنومونیه جدا شده از شیر خام با روش Multiplex-PCR به عنوان عامل ابتلا به سرطان کلورکتال [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • امینیان.الهام تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از محصولات لبنی بر مدل رت-های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]

ب

  • بافنده زنده.محمد تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • بخت آور اهری.رقیه بررسی چند شکلی ژن کواگولاز استافیلوکوکوس آرئوس جدا شده از نمونه‌های غذایی و انسانی به روش RFLP [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • بصیری.علیرضا بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • بنایان.سپیده بررسی عوامل تاثیرگذار بر تولید رنگدانه‌های کلروفیل و کاروتنوئید از اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از طرح پلاکت برمن [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • بهادر.نیما نقش باکتریوسینهای استخراجی از سویههای استاندارد به عنوان نگهدارنده بیولوژیکی در برابر باکتریهای بیماریزای جدا شده از انواع گوشت [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • بهبودی پور.مریم نقش باکتریوسینهای استخراجی از سویههای استاندارد به عنوان نگهدارنده بیولوژیکی در برابر باکتریهای بیماریزای جدا شده از انواع گوشت [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]

پ

  • پورمهدی.اویس ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • پیرعلی خیرآبادی.اسماعیل مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]

ت

  • تاج بخش.الهه دسته‌بندی ژنتیکی ایزوله‌های اشریشیاکلی O157:H7جدا شده از گوشت خام دام و طیور با روش RAPD-PCR [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]

ج

  • جعفری.بهبود بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره گیاه زنجبیل شامی (Lnula helenium) بر علیه برخی از باکتری های پاتوژن غذازاد [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • جوانمرد.مجید کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • جهادی.مهشید بررسی عوامل تاثیرگذار بر تولید رنگدانه‌های کلروفیل و کاروتنوئید از اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از طرح پلاکت برمن [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]

ح

  • حاج محمدی.بهاره اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • حامدی.جواد بررسی امکان تولید و ارزیابی ویژگی‌های کیفی ژله پروبیوتیک و سین‌بیوتیک دارای باسیلوس کواگولانس [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • حسینی شکرابی.سیدپژمان مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • حکیم زاده.وحید تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • حکیمی پور.فاطمه ارزیابی کمی و کیفی سلول‌ها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زنده‌مانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]

خ

  • خسروی.الهام فعالیت ضد‌میکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتری‌های دهانی و روده ای [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • خندقی.جلیل مطالعه اثر ضد‌میکروبی عصاره الکلی و اسانس زیره‌سیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتری‌ها و کپک‌ها در پنیر لاکتیکی [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • خوری.عصمت تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]

د

  • دهقان نیا.جلال مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسین‌ها در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده‌های طبیعی [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]

ر

  • ربانی.محمد ارزیابی کمی و کیفی سلول‌ها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زنده‌مانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • رجب پور نیکو.الهام بررسی امکان تولید و ارزیابی ویژگی‌های کیفی ژله پروبیوتیک و سین‌بیوتیک دارای باسیلوس کواگولانس [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • رحیمی.ابراهیم مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • ردائی الاملی.مرضیه بررسی مولکولی ژن های مولد کولی باکتین کلبسیلا پنومونیه جدا شده از شیر خام با روش Multiplex-PCR به عنوان عامل ابتلا به سرطان کلورکتال [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • رشیدی.حسن تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • رضویلر.ودود تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • رکنی.نوردهر کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • رئیسی.مهدی مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]

ز

  • زارعی.حامد بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]

س

  • سلمانی.حسین بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره گیاه زنجبیل شامی (Lnula helenium) بر علیه برخی از باکتری های پاتوژن غذازاد [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]

ش

  • شاکری.منیرالسادات یوسورفکتانت‌های باکتریایی: مروری بر جنبه‌های بیولوژیکی، تکنولوژی و کاربردی فسفاتیدیل کولین [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • شاکریان.امیر مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • شاه حسینی.غلامرضا کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • شریف زاده.علی مطالعه میکروبی تاثیر جایگزینی نگهدارنده های گیاهی با شیمیایی در تولید سوسیس های حرارت دیده [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • شریفان.انوشه بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • شفیعی.رسول ارزیابی کمی و کیفی سلول‌ها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زنده‌مانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • شفیعی.رضا اثر استفاده از پوشش بسته‌بندی زیست فعال بر پایه نگهدارنده طبیعی (کیتوزان/ ناتامایسین) و ریزجلبک اسپیرولیناپلاتنسیس وکلرلاولگاریس بر ویژگی های کیفی و ماندگاری فیله گوشت گوساله [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • شهاب لواسانی.علیرضا بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • شهدادی.فاطمه جداسازی گونه‌های اسینتوباکتر از غذاهای یخ‌زده و تاثیر آن بر برخی از قارچ‌های بیماری زا [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]

ص

  • صفرپور دهکردی.فرهاد مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • صفیان.ایرج مطالعه تاثیر فرایند تولید آرد از گندم و پخت نان در میزان آفلاتوکسین B1 در شهرستان کیار استان چهارمحال و بختیاری [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]

ض

  • ضیاء.نوشا ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]

ط

  • طهماسبی.ساناز بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون‌های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره نسترن وحشی (Rosa canina L.) علیه برخی باکتری‌های پاتوژن غذازاد [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]

ع

  • عدالت منش.محمد امین تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از محصولات لبنی بر مدل رت-های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • علی‌دوست.محمد علی مطالعه اثر ضد‌میکروبی عصاره الکلی و اسانس زیره‌سیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتری‌ها و کپک‌ها در پنیر لاکتیکی [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • علی‌محمدزاده.محمدرضا مطالعه اثر ضد‌میکروبی عصاره الکلی و اسانس زیره‌سیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتری‌ها و کپک‌ها در پنیر لاکتیکی [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]

ف

  • فاضل نجف آبادی.محمد بررسی عوامل تاثیرگذار بر تولید رنگدانه‌های کلروفیل و کاروتنوئید از اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از طرح پلاکت برمن [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]

ق

  • قهرمانی چرمهینی.اکرم ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]

ک

  • کریمی نژاد.صدیقه جداسازی گونه‌های اسینتوباکتر از غذاهای یخ‌زده و تاثیر آن بر برخی از قارچ‌های بیماری زا [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]

گ

  • گلی.محمد فعالیت ضد‌میکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتری‌های دهانی و روده ای [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]

ل

  • لطفی.ماندانا دسته‌بندی ژنتیکی ایزوله‌های اشریشیاکلی O157:H7جدا شده از گوشت خام دام و طیور با روش RAPD-PCR [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]

م

  • مبصری.پریسا بررسی مولکولی ژن های مولد کولی باکتین کلبسیلا پنومونیه جدا شده از شیر خام با روش Multiplex-PCR به عنوان عامل ابتلا به سرطان کلورکتال [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • محمدی.خسرو تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397 [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397 [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397 [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • مستقیم.تکتم اثر استفاده از پوشش بسته‌بندی زیست فعال بر پایه نگهدارنده طبیعی (کیتوزان/ ناتامایسین) و ریزجلبک اسپیرولیناپلاتنسیس وکلرلاولگاریس بر ویژگی های کیفی و ماندگاری فیله گوشت گوساله [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • ملکوتی.آرزو بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • ممتاز.حسن دسته‌بندی ژنتیکی ایزوله‌های اشریشیاکلی O157:H7جدا شده از گوشت خام دام و طیور با روش RAPD-PCR [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • ممتاز.حسن مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • موسوی.سیده صدیقه مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • مومنی شهرکی.منوچهر مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • مهرابیان.صدیقه بررسی مولکولی ژن های مولد کولی باکتین کلبسیلا پنومونیه جدا شده از شیر خام با روش Multiplex-PCR به عنوان عامل ابتلا به سرطان کلورکتال [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • میرزایی.حمید تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]

ن

  • نژاد رزمجوی اخگر.راحله زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و بررسی خواص کیفی ماست تهیه شده از شیر بز [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • نکته سنج اول.مهسا یوسورفکتانت‌های باکتریایی: مروری بر جنبه‌های بیولوژیکی، تکنولوژی و کاربردی فسفاتیدیل کولین [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • نوذری.هانیه مطالعه تاثیر فرایند تولید آرد از گندم و پخت نان در میزان آفلاتوکسین B1 در شهرستان کیار استان چهارمحال و بختیاری [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • نیکوخواه.فرزانه مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]

ه

  • هاشم زهی.نیلوفر ارزیابی کیفیت میکروبی شیرینی‌های خشک عرضه شده در شهر بیرجند [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • هاشمی نیا.سیده مریم مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسین‌ها در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده‌های طبیعی [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]