فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - اصلاح شیمیایی لیزوزیم از طریق واکنش میلارد با دکستران و بررسی خواص ضدمیکروبی آنزیم اصلاح شده محمود امین لاری رقیه رمضانی صدیقه امیری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی تاثیر رشد باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در سطوح ویتامین ب2 و ب3 موجود در ماست به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا طی دوره یخچالگذاری هانیه طلوعی سید رفیع عارف حسینی سید حمید هاشمی تولون هانیه سادات اجتهد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی عملکرد فیبر رژیمی تولیدی از سبوس گندم به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز مریم اصلان زاده مریم میزانی عباس گرامی مزدک علیمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگیهای ارگانولپتیکی مغز پسته یحیی مقصودلو عاطفه مقصود لو مرتضی خمیری محمد قربانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و میکروبی ماست پروبیوتیک سویا طی 21 روز نگهداری عاطفه قربانی رضوان پوراحمد مسعود فلاح پور مهناز مظاهری اسدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی علی اکبر کشاورز هدایتی مهران اعلمی علی معتمد زادگان یحیی مقصودلو محمد قربانی سهیل امیری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - مدلسازی استخراج فوق بحرانی اسانس پوست پرتقال مرجان حقایق سید علی وزیری یزدی فاطمه ذبیحی محمدحسن ایکانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - جداسازی و اندازه گیری فسفاتیدیل کولین، فسفاتیدیل اتانل آمین، فسفاتیدیل اینوزیتول و فسفاتیدیک اسید در واریته های مختلف سویای ایران نادیا احمدی پروین عشرت آبادی محمد فرجی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی خصوصیات اسانس پوست واریته های مختلف لیموترش خارگی (Citrus limon) استخراج شده به روش تقطیر با آب مهسا مؤیدی محمد تقی گلمکانی سارا موحد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - طراحی نانو بیوسنسور پلیمر قالب ملکولی مبتنی بر پتانسیومتری جهت تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس حامد اهری ودود رضویلر بهروز اکبری آدرگانی عباسعلی مطلبی