فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - ارزیابیخواصآنتیاکسیدانی و عملکردیپروتئین هیدرولیزشده حاصل از هیدرولیزآنزیمیپروتئین جوانهگندم سکینه قلیچ پیمان آریایی محمد احمدی 10.30495/jfst.2021.1940928.1757 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - نوشیدنی فراسودمند ترکیبیحاوی عصارههایگیاهان خانواده چلیپائیان جهت بهبود سیستم ایمنی زهرا لطیفی سعید عابدیان کناری علی اکبر مشایخ 10.30495/jfst.2022.1949356.1772 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - اثر ضداکسایشی عصاره پوست مرکبات برکنترل اکسایش روغنکانولا حسین عالی مریم عزیزخانی فهیمه توریان 10.30495/jfst.2022.1950916.1777 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بهینهسازی تثبیت آنزیم پکتیناز بر سیلیکا آئروژل وکاربرد آن در استخراج ترکیبات فنلیتفاله انگور اسماعیل فرامرزی آق گنبد لیلا امیرخانی سید مهدی هدایت زاده فهیمه درخشانفرد 10.30495/jfst.2022.1939051.1771 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - ارزیابی شرایط بهینه استخراج بتایین از ملاسچغندرقند به روشکروماتوگرافی تعویضیونی سمر خیامیم بابک بابایی حمید نوشاد داریوش طالقانی 10.30495/jfst.2022.1952874.1779 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تولید پروتئین هیدرولیزشده قارچ خوراکی با استفاده از آنزیمآلکالاز: بررسی تاثیر زمان هیدرولیز و غلظت پروتئین هیدرولیزشده بر قابلیت آنتیاکسیدانی آن آیسان ایزانلو علیرضا صادقی ماهونک هدی شهیری طبرستانی شیما کاوه 10.30495/jfst.2022.1956962.1791 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - مطالعهتغییرات بارمیکروبیانکپسوله وآزادآبمیوههای سینبیوتیک صنعتی بهروش RSM-D-Optimal با کرت خردشده محمد یار حسینی محمد علیزاده محمود رضازادباری 10.30495/jfst.2022.1955557.1787 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیزشده حاصل از جلبک کلرلا ولگاریس توسط هیدرولیزآنزیمی شیما تقدیری مژگان امتیازجو محمد حسین عزیزی پیمان آریایی مرجانه صداقتی 10.30495/jfst.2022.1954308.1781 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - اثر درجه برشتگی نان تافتون بر مقدار آکریلآمید و مقایسه دو روشآنزیم آسپاراژیناز و اسید استیک برکاهش آن معصومه بارانی محمد شاهدی باغ خندان میلاد فتحی 10.30495/jfst.2022.1957589.1792 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسیکیفیت دو برندآب معدنی تولیدشده از چشمه بهرغان سپیدان، فارس مجتبی مقیمی هانیه نوذری 10.30495/jfst.2022.1954599.1783 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - بررسیامکان ریزپوشانی بتالائین حاصل از ریشه چغندر قرمز و ارزیابی خصوصیات کاربردی وعملکردیآن غزل حنیفه زاده مسعود هنرور 10.30495/jfst.2022.1959004.1796 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - اثر پوشش ترکیبیکیتوزان– صمغچیا به همراه اسانس برگ بو بر ماندگاری فیله بلدرچینطیمدت زمان نگهداری در یخچال مطهره اسلامیان امیری محمد احمدی پیمان آریایی لیلا گلستان آزاده قربانی حسن سرایی 10.30495/jfst.2021.1932309.1725