ا

  • اسعدی خوب.سید مهدی سنجش میزان رضایت¬مندی مصرف¬کنندگان شهری و روستایی از کیفیت و سلامت مواد غذایی(مطالعه موردی: شهرستان بهمئی) [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]
  • انرجان.نویده اثر پوشش‌های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزوم‌های اسانس آویشن روی ویژگی‌های میکروبی فیله‌های مرغ [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]

آ

  • آزادی.حورا استخراج و اندازه‌گیری باقی‌مانده برخی از آفلاتوکسین‌ها در نمونه‌های ذرت با روش کچرز تلفیق شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی جفت‌شده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]

ب

  • بنیادیان.مجتبی بررسی میزان آلودگیِ دوغ‌های توزیعی در شهرکرد با فلزات سنگین [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]
  • بهارلو.حدیثه بررسی میزان آلودگیِ دوغ‌های توزیعی در شهرکرد با فلزات سنگین [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]
  • بهنژادی.محمدعلی اثر پوشش‌های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزوم‌های اسانس آویشن روی ویژگی‌های میکروبی فیله‌های مرغ [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]
  • بهنیا. علی بررسی فراوانی مقاومت آنتی¬بیوتیکی و حضور ژن¬های حدت در کمپیلوباکتر ژژونای جداشده از گوشت دام و طیور عرضه‌شده در شهرستان شهرکرد [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]

ج

  • جباری.محمد مروری بر تأثیر سموم سیانوباکتری‌ها در آب و مواد غذایی [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]
  • جبرائیلی پور.شاهین اثر پوشش‌های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزوم‌های اسانس آویشن روی ویژگی‌های میکروبی فیله‌های مرغ [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]
  • جوادی.افشین اثر پوشش‌های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزوم‌های اسانس آویشن روی ویژگی‌های میکروبی فیله‌های مرغ [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]
  • جوادی.افشین استخراج با کمک امواج مایکروویو ترکیب شده با میکرواستخراج مایع-مایع هموژن برای استخراج کلرامفنیکل و فلورفنیکل از نمونه‌های گوشت مرغ قبل از آنالیز با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]

ح

  • حامدفر.امیر حسین استخراج با کمک امواج مایکروویو ترکیب شده با میکرواستخراج مایع-مایع هموژن برای استخراج کلرامفنیکل و فلورفنیکل از نمونه‌های گوشت مرغ قبل از آنالیز با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]
  • حق پرست.رضا سنجش میزان رضایت¬مندی مصرف¬کنندگان شهری و روستایی از کیفیت و سلامت مواد غذایی(مطالعه موردی: شهرستان بهمئی) [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]

خ

  • خانزادی.سعید بررسی بافت‌های مجاز و غیر مجاز در محصولات همبرگر با رنگ‌آمیزی های عمومی و اختصاصی [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]
  • خندقی.جلیل استخراج و اندازه‌گیری باقی‌مانده برخی از آفلاتوکسین‌ها در نمونه‌های ذرت با روش کچرز تلفیق شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی جفت‌شده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]

ر

  • راجی.احمد رضا بررسی بافت‌های مجاز و غیر مجاز در محصولات همبرگر با رنگ‌آمیزی های عمومی و اختصاصی [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]
  • رحیمی.ابراهیم بررسی وضعیت تقلبات در شیرهای خام عرضه شده در فصول گرم و سرد در شهرستان شهرکرد، ایران در سال 1402 [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]
  • ریاحی دهکردی.پریسا بررسی وضعیت تقلبات در شیرهای خام عرضه شده در فصول گرم و سرد در شهرستان شهرکرد، ایران در سال 1402 [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]

ش

  • شریفی سلطانی.مونا ارزیابی تأثیر شرایط استخراج و نگهداری بر خواص آنتی میکروبی و میزان مهارکنندگی آنزیم‌های آلفا آمیلاز و آلفاگلوکوزیداز توسط عصاره آبی ترشک شبدری [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]

ع

  • عباس والی.مریم بررسی میزان آلودگیِ دوغ‌های توزیعی در شهرکرد با فلزات سنگین [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]
  • علی پور.پریسا بررسی بافت‌های مجاز و غیر مجاز در محصولات همبرگر با رنگ‌آمیزی های عمومی و اختصاصی [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]

ک

  • کریم.گیتی ارزیابی تأثیر شرایط استخراج و نگهداری بر خواص آنتی میکروبی و میزان مهارکنندگی آنزیم‌های آلفا آمیلاز و آلفاگلوکوزیداز توسط عصاره آبی ترشک شبدری [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]

م

  • مصلحی.کاوه ویژگی‌های میکروبی همبرگرهای توزیعی در شهر تهران در سال 1400 [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]
  • موثق.محمدحسین ویژگی‌های میکروبی همبرگرهای توزیعی در شهر تهران در سال 1400 [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]
  • میرزایی.حمید اثر پوشش‌های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزوم‌های اسانس آویشن روی ویژگی‌های میکروبی فیله‌های مرغ [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]
  • میرزایی.حمید استخراج با کمک امواج مایکروویو ترکیب شده با میکرواستخراج مایع-مایع هموژن برای استخراج کلرامفنیکل و فلورفنیکل از نمونه‌های گوشت مرغ قبل از آنالیز با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]
  • میرسعید قاضی.حسین ارزیابی تأثیر شرایط استخراج و نگهداری بر خواص آنتی میکروبی و میزان مهارکنندگی آنزیم‌های آلفا آمیلاز و آلفاگلوکوزیداز توسط عصاره آبی ترشک شبدری [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]

ن

  • نبی پور.ابوالقاسم بررسی بافت‌های مجاز و غیر مجاز در محصولات همبرگر با رنگ‌آمیزی های عمومی و اختصاصی [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]
  • نوروزی.بهاره مروری بر تأثیر سموم سیانوباکتری‌ها در آب و مواد غذایی [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]
  • نوش آباد. رضا تأثیر اشعه فرابنفش بر میکروارگانیسم¬های پاتوژن در شیر، آب ¬میوه و آب شرب [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]

ه

  • هاشمی.سید مجید بررسی فراوانی مقاومت آنتی¬بیوتیکی و حضور ژن¬های حدت در کمپیلوباکتر ژژونای جداشده از گوشت دام و طیور عرضه‌شده در شهرستان شهرکرد [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]
  • هاشمی.سید مجید تأثیر اشعه فرابنفش بر میکروارگانیسم¬های پاتوژن در شیر، آب ¬میوه و آب شرب [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]