فهرست مقالات
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - همبستگی شیموتایپهای Ramalina farinacea با عوامل اکولوژیکی در ایران با استفاده از LC-ESI-MS/MS
مریم شریفی ایرج مهرگان محمد سهرابی کامبیز لاریجانی هری سیپمن -
دسترسی آزاد مقاله
2 - مقایسه کمی و کیفی ترکیبات فرار گلاب گل محمدی در روش تقطیر با آب و بخار آب
محمد امام بخش مسعود ازادبخت وجیهه عباسی قادی مریم حبیبی خاکی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسی اثر استفاده از حلال¬های مختلف در فرایند عصاره¬گیری گونه کور صخره¬ای (Capparis parviflora (Boiss)) بر میزان ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت زیستی آن
عاطفه روانبخش مجید شریفی راد محمد ساراني راد -
دسترسی آزاد مقاله
4 - ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی گزنه سفید(Lamium album L) بومی استان مازندران
امین رنجبر علیرضا لادنمقدم شهروز حبیبی کوتنایی راضیه نادرخانی مهدی مهام -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی فیتوشیمی گیاه Dorema kopetdaghense Pimenov از استان خراسان رضوی
زهرا محمدزاده شبستری راهله رهباریان -
دسترسی آزاد مقاله
6 - بررسی اثرات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره تام و فرکشن های تهیه شده از برگ گیاه مریم گلی طبسی(Salvia tebesana Bunge)
محمد رحیمی مسعود یوسفی سمیرا اقبالی -
دسترسی آزاد مقاله
7 - اثر تابش نور LED و محلول¬پاشی با سلنیوم و ید بر صفات رشدی و خصوصیات کیفی گیاه ریحان دارچینی (Ocimum basilicum var. cinnamon)
افسانه نورزایی مریم رحیمی داریوش رمضان زینب محکمی یوسف فرخ زاد -
دسترسی آزاد مقاله
8 - ارزیابی تاثیر شرایط محیطی بر ویژگیهای مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی در دو جمعیت گیاه چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) در استان زنجان
مهناز وفادار سید مصطفی محمدی زهره طغرانگار الهه وطن خواه