فهرس المقالات داریوش خادمی شورمستی المقاله 1 - بهینهسازی فیلم کیتوزان و تأثیر نسبت اختلاط در پوشش کیتوزان-پلیوینیل الکل بر فراسنجههای کیفیت داخلی تخممرغ 20.1001.1.27833410.1401.2.3.7.6 10.30495/qafj.2023.1980315.1057 پژمان ریاضی کرمانی داریوش خادمی شورمستی عبدالله علیزاده کارسالاری کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1401 المقاله 2 - تخممرغهای فراسودمند؛ الف) غنیشده با مواد معدنی، ویتامینها و رنگدانهها 20.1001.1.27833410.1401.1.4.2.0 10.30495/qafj.2022.1956967.1028 داریوش خادمی شورمستی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 1 , السنة 1 , بهار 1401 المقاله 3 - اثر پوشش مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلا رنگینکمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد 10.30495/qafj.2023.1989150.1079 مجتبی قربانی داریوش خادمی شورمستی یاسمن فهیم دژبان کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 10 , السنة 3 , تابستان 1402 المقاله 4 - تأثیر پوشش نانومرکب بر پایه کربوکسیمتیلسلولز بر کیفیت داخلی و ریختشناسی پوسته تخممرغ طی دوره نگهداری در شرایط محیط 20.1001.1.27833410.1401.2.1.6.1 10.30495/qafj.2022.1952893.1025 علی اکبر شریفی داریوش خادمی شورمستی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 2 , السنة 2 , تابستان 1401 المقاله 5 - تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر 20.1001.1.24234966.1401.14.3.9.4 10.30495/jfst.2021.684151 فاطمه سادات هاشمی دولابی داریوش خادمی شورمستی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 14 , پاییز 1401 المقاله 6 - تأثیر پوشش مرکب فعال بر پایه پلی وینیل الکل/کیتوزان حاوی عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بر کیفیت داخلی و پوسته تخم مرغ طی انبارمانی اسماعیل یوسفی زیرابی داریوش خادمی شورمستی علوم غذایی و تغذیه , العدد 83 , السنة 21 , تابستان 1403 المقاله 7 - ارزیابي روش¬های مختلف عصاره¬گيری و درون پوشاني بر راندمان استخراج مواد مؤثره و خصوصيات فيزیکی عصاره علف لیمو (Cymbopogon citratus) ساناز کامل عبداله علیزاده کارسالاری داریوش خادمی شورمستی پژوهش های علوم کشاورزی پایدار , العدد 13 , السنة 4 , بهار 1403 المقاله 8 - اثربخشی عصاره مرزه (Satureja sahendica L) در بسته¬بندی¬های زیست¬فعال کامپوزیتی بر ماندگاری فیله ماهی قزل¬آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) ساناز امینی داریوش خادمی شورمستی حسین ورشویی علوم غذایی و تغذیه , العدد 84 , السنة 21 , پاییز 1403