فهرس المقالات حسین ورشویی المقاله 1 - بررسی وضعیت پروفیل اسیدهای چرب، ارزش غذایی و فاکتورهای بیوشیمیایی در فیله فیلماهیان (Huso huso) پرورشی و دریایی استان مازندران حسین ورشویی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 14 , السنة 4 , تابستان 1403 المقاله 2 - اثر پر بیوتیک سافمانان بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و میزان بقاء ماهی کوی (Koi carp) 20.1001.1.20080026.1401.16.4.3.6 حسین ورشویی شیلات (نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری) , العدد 5 , السنة 16 , زمستان 1401 المقاله 3 - اثربخشی عصاره مرزه (Satureja sahendica L) در بسته¬بندی¬های زیست¬فعال کامپوزیتی بر ماندگاری فیله ماهی قزل¬آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) ساناز امینی داریوش خادمی شورمستی حسین ورشویی علوم غذایی و تغذیه , العدد 84 , السنة 21 , پاییز 1403