فهرست مقالات حسین ورشویی مقاله 1 - بررسی وضعیت پروفیل اسیدهای چرب، ارزش غذایی و فاکتورهای بیوشیمیایی در فیله فیلماهیان (Huso huso) پرورشی و دریایی استان مازندران حسین ورشویی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 14 , سال 4 , تابستان 1403 مقاله 2 - اثر پر بیوتیک سافمانان بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و میزان بقاء ماهی کوی (Koi carp) 20.1001.1.20080026.1401.16.4.3.6 حسین ورشویی شیلات (نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری) , شماره 5 , سال 16 , زمستان 1401