فهرس المقالات وحید عبدوسی المقاله 1 - Evaluation of the effect of polyamines and organic acids treatment on the nutritional value of button mushroom (<i>Agaricus bisporus</i>) Sara Motamedi Forogh Mortazaeinejad Vahid Abdossi Davood Naderi Food and Health , العدد 2 , السنة 3 , بهار 2020 المقاله 2 - Evaluation of the effect of plastics bags containing silver nanocomposite of grapefruit’s peel on cucumber postharvest nutritional value and their possible penetration in tissue Ramesh Faghihi Kambiz Larijani Vahid Abdossi Pezhman Moradi Food and Health , العدد 1 , السنة 3 , زمستان 2020 المقاله 3 - Evaluation of the impact of selenium-enrichment and some organic matter on morphophysiological and essential oil in <i>Anethum graveolens</i> L. Parviz Samavatipour Vahid Abdossi Reza Salehi Saeed Samavat Alireza Ladan Moghadam Food and Health , العدد 5 , السنة 3 , پاییز 2020 المقاله 4 - Investigation of different selenium sources on phytochemical characteristics of <i>Echium amoenum</i> fisch. & C.A. Mey. as a medicinal herb of Iran Mazaher Hosseinzadeh Rostam Kalaei Vahid Abdossi Elham Danaee Food and Health , العدد 2 , السنة 4 , بهار 2021 المقاله 5 - Evaluation the impact of different polyamines on some nutritional composition of basil (<i>Ocimum basilicum</i> L.) hydroponic culture conditions Khatereh Nejadasgari Chokami Vahid Abdossi Saeed Samavat Alireza Ladan Moghadam Pezhman Moradi Food and Health , العدد 4 , السنة 4 , تابستان 2021 المقاله 6 - The effect of organic fertilizers (chicken manure tea and vermicompost) on some nutritional value trace in greenhouse cucumber Mehran Jandaghi Mohammad Reza Hasandokht Vahid Abdossi Pezhman Moradi Food and Health , العدد 4 , السنة 3 , تابستان 2020 المقاله 7 - Effect of foliar application of iron, potassium, and zinc nano-chelates on nutritional value and essential oil of Basil (<i>Ocimum basilicum</i> L.) Elham Danaee Vahid Abdossi Food and Health , العدد 5 , السنة 4 , پاییز 2021 المقاله 8 - Investigation the impact of Ag nanoparticles of orange fruit’s peel, chitosan and silamol treatment on tomato nutritional health content 20.1001.1.26455560.2020.3.2.2.8 Saeideh Bagheri Pezhman Moradi Fereshteh Nematolahi Vahid Zarinnia Vahid Abdossi Food and Health , العدد 1 , السنة 4 , زمستان 2021 المقاله 9 - بررسی تاثیر فرمهای مختلف روی بر خصوصیات میوه و آب میوه انار رقم ملس تبریزی (Punica granatum cv. Malas Tabrizi) پریسا شاهی وحید عبدوسی الهام پورنامداری علوم غذایی و تغذیه , العدد 64 , السنة 16 , پاییز 1398 المقاله 10 - اثر برخی از تنظیمکنندههایرشد،کیتوزان و اسانسدارچین بر بهبودکیفیت تغذیه ای و عمرپساز برداشت پرتقالرقم تامسون ناول 10.30495/jfst.2021.1941763.1760 بهروز علی جو وحید عبدوسی وحید زرین نیا سپیده کلاته جاری محمد چمنی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 59 , السنة 16 , بهار 1403 المقاله 11 - اثر سلنیوم و برخی مواد آلی بر صفات مرفوفیزیولوژیکی و متابولیتهای ثانویه شوید 10.22034/aej.2021.682649 پرویز سماواتی پور وحید عبدوسی رضا صالحی سعید سماوات بوم شناسی گیاهان زراعی , العدد 5 , السنة 15 , زمستان 1398