• درباره سند
  • خدمات سند
    • نویسندگان
    • برای نویسندگان
    • سردبیر
    • برای سردبیران
    • داور
    • برای داوران
  • نشریات سند
  • درخواست سامانه
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • وحید عبدوسی

    فهرست مقالات وحید عبدوسی


  • مقاله

    1 - Evaluation of the effect of polyamines and organic acids treatment on the nutritional value of button mushroom (<i>Agaricus bisporus</i>)
    Sara Motamedi Forogh Mortazaeinejad Vahid Abdossi Davood Naderi
    Food and Health , شماره 2 , سال 3 , بهار 2020

  • مقاله

    2 - Evaluation of the effect of plastics bags containing silver nanocomposite of grapefruit’s peel on cucumber postharvest nutritional value and their possible penetration in tissue
    Ramesh Faghihi Kambiz Larijani Vahid Abdossi Pezhman Moradi
    Food and Health , شماره 1 , سال 3 , زمستان 2020

  • مقاله

    3 - Evaluation of the impact of selenium-enrichment and some organic matter on morphophysiological and essential oil in Anethum graveolens.
    Parviz Samavatipour Vahid Abdossi Reza Salehi Saeed Samavat Alireza Ladan Moghadam
    Food and Health , شماره 5 , سال 3 , پاییز 2020

  • مقاله

    4 - Investigation of different selenium sources on phytochemical characteristics of Echium amoenum fisch. & C.A. Mey. as a medicinal herb of Iran
    Mazaher Hosseinzadeh Rostam Kalaei Vahid Abdossi Elham Danaee
    Food and Health , شماره 2 , سال 4 , بهار 2021

  • مقاله

    5 - Evaluation the impact of different polyamines on some nutritional composition of basil (<i>Ocimum basilicum</i> L.) hydroponic culture conditions
    Khatereh Nejadasgari Chokami Vahid Abdossi Saeed Samavat Alireza Ladan Moghadam Pezhman Moradi
    Food and Health , شماره 4 , سال 4 , تابستان 2021

  • مقاله

    6 - The effect of organic fertilizers (chicken manure tea and vermicompost) on some nutritional value trace in greenhouse cucumber
    Mehran Jandaghi Mohammad Reza Hasandokht Vahid Abdossi Pezhman Moradi
    Food and Health , شماره 4 , سال 3 , تابستان 2020

  • مقاله

    7 - Effect of foliar application of iron, potassium, and zinc nano-chelates on nutritional value and essential oil of Basil (<i>Ocimum basilicum</i> L.)
    Elham Danaee Vahid Abdossi
    Food and Health , شماره 5 , سال 4 , پاییز 2021

  • مقاله

    8 - Investigation the impact of Ag nanoparticles of orange fruit’s peel, chitosan and silamol treatment on tomato nutritional health content
    20.1001.1.26455560.2020.3.2.2.8
    Saeideh Bagheri Pezhman Moradi Fereshteh Nematolahi Vahid Zarinnia Vahid Abdossi
    Food and Health , شماره 1 , سال 4 , زمستان 2021

  • مقاله

    9 - بررسی تاثیر فرم‌های مختلف روی بر خصوصیات میوه و آب میوه انار رقم ملس تبریزی (Punica granatum cv. Malas Tabrizi)
    پریسا شاهی وحید عبدوسی الهام پورنامداری
    علوم غذایی و تغذیه , شماره 64 , سال 16 , پاییز 1398

  • مقاله

    10 - اثر برخی از تنظیم‌کننده‌های‌رشد،‌کیتوزان و اسانس‌دارچین بر بهبود‌کیفیت تغذیه ای و عمرپس‌از برداشت پرتقال‌رقم تامسون ناول
    10.30495/jfst.2021.1941763.1760
    بهروز علی جو وحید عبدوسی وحید زرین نیا سپیده کلاته جاری محمد چمنی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 59 , سال 16 , بهار 1403

  • مقاله

    11 - اثر سلنیوم و برخی مواد آلی بر صفات مرفوفیزیولوژیکی و متابولیت‌های ثانویه شوید
    10.22034/aej.2021.682649
    پرویز سماواتی پور وحید عبدوسی رضا صالحی سعید سماوات
    بوم شناسی گیاهان زراعی , شماره 5 , سال 15 , زمستان 1398

سکوی نشر دانش


سند یا سکوی نشر دانش ،سامانه ای جهت مدیریت حوزه علمی و پژوهشی نشریات دانشگاه آزاد می باشد

پیوندهای سایت


  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • فهرست نشریات معتبر وزارت عتف
  • فهرست نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مراکز مرتبط


  • پایگاه دفتر مقام معظم رهبری
  • نهاد ریاست جمهوری
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی
  • مرکز ارتباطات مردمی(سامد)

پشتیبانی


  • تلفن : 02122222222
  • ایمیل : journals@iau.ac.ir

صفحات رسمی



  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود