فهرس المقالات سیمین اسدالهی المقاله 1 - اثر بتاگلوکان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی کم چرب فریبا شیبانی سیمین اسداللهی محمدرضا اسحاقی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , العدد 1 , السنة 1 , بهار 1400 المقاله 2 - اثر استفاده از عصاره چای سبز بر پایداری اکسیداتیو، خواص فیزیکیشیمیایی و حسی مارگارین صبحانه میترا ابراهیم بانکی سیمین اسداللهی نازنین زند فرآوری و ایمنی مواد غذایی , العدد 2 , السنة 1 , تابستان 1400 المقاله 3 - امکان سنجی و بهینه سازی تولید ماست کم چرب فراسودمند با استفاده از پروتئین های هیدرولیز شده شاه بلوط 10.71810/jfst.2024.1004748 محمدرضا آقاجانی فشارکی سیمین اسدالهی غلامحسن اسدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا