فهرست مقالات سیمین اسدالهی مقاله 1 - اثر بتاگلوکان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی کم چرب فریبا شیبانی سیمین اسداللهی محمدرضا اسحاقی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 1 , سال 1 , بهار 1400 مقاله 2 - اثر استفاده از عصاره چای سبز بر پایداری اکسیداتیو، خواص فیزیکیشیمیایی و حسی مارگارین صبحانه میترا ابراهیم بانکی سیمین اسداللهی نازنین زند فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 2 , سال 1 , تابستان 1400 مقاله 3 - امکان سنجی و بهينه سازي توليد ماست كم چرب فراسودمند با استفاده از پروتئين هاي هيدروليز شده شاه بلوط 10.71810/jfst.2024.1004748 محمدرضا آقاجانی فشارکی سیمین اسداللهی غلامحسن اسدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 64 , سال 17 , تابستان 1404