فهرس المقالات محمدرضا اسحاقی المقاله 1 - اثر بتاگلوکان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی کم چرب فریبا شیبانی سیمین اسداللهی محمدرضا اسحاقی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , العدد 1 , السنة 1 , بهار 1400 المقاله 2 - شناسایی و تعیین میزان آلودگی باکتریایی آنتروباکتریاسه و اشریشیاکلی حلوا ارده در شهرستانهای یزد و اردکان 20.1001.1.17354226.1389.5.2.6.4 محمدرضا اسحاقی دانش زیستی ایران , العدد 2 , السنة 5 , تابستان 1389