فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بهينه سازي ريزپوشاني ترکيبات پلي فنولي ضايعات غوره (Vitis viniferia) با مالتودکسترین و صمغ دانه ریحان بهرام حسنی فخری شهیدی علی مرتضوی محبت محبی رضا فرهوش 10.71810/jfst.2024.1004690 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مطالعه اثرات غلظتهای مختلف عصاره زنیان (Carum Copticum) بر ماندگاری سوسیس مرغ تخمیری پروبیوتیک مهتاب فرجی مهدی شریفی سلطانی پیمان آریایی 10.71810/jfst.2024.1004691 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - اثر پوشش ترکیبی آلژینات- صمغ دانه چیا به همراه پروتئین هیدرولیز شده تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان بر ماندگاری گوشت طی مدت زمان نگهداری در یخچال محمد حسن گلپایگانی پیمان آریایی محمد احمدی رضا صفری 10.71810/jfst.2024.1004750 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - اثر پوشش ترکیبی کربوکسی متیل سلولز- صمغ دانه شاهی به همراه اسانس علف چشمه (Nasturtium officinale) بر ماندگاری فیله کپور سرگنده (Aristichthys nobilis ) در شرایط نگهداری سرد سید زمان شاه حسینی سید روح الله جوادیان سید رسول شاه حسینی 10.71810/jfst.2024.1004752 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در نگهداری فرآوردههای آبزیان آناهیتا طالب رضا نرگس مورکی مسعود هنرور 10.71810/jfst.2024.1004753 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تاثیرانواع افزودنی ها بر شاخص های حسی ماریناد سرد تولید شده از کفشک تیز دندان (Psettodes erumei) و زمین کن دم نواری (Platycephalus indicus) در طول زمان ماندگاری در۴ درجه سلسیوس سحر جلیلی هاجر حیاتی 10.71810/jfst.2024.1004794 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی اثر غنیسازی کیک روغنی با عصاره دارچین بر مواد مغذی و پروفایل بافت محصول نهایی بنفشه بردبار لمر فاطمه قنادی اصل 10.71810/jfst.2024.1004801