فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تولید پنیر لیقوان از ترکیبهای متفاوتی از شیر پاستوریزه نشده گاومیش، گوسفند و بز و مقایسه ویژگیهای میکروبی پنیرهای تولیدشده با پنیر لیقوان گوسفندی یحیی شفیعی شیرین جباروند بهروز دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی درستی عملکرد آزمايشگاهها در اندازهگیری آفلاتوكسينها در مواد غذایی Maryam Jalili الهام هاشمی شاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی فاکتورهای تاثیر گذار در شستشوی مناسب تجهیزات مورد استفاده در کارخانه های لبنی در راستای ارتقای کیفیت و کاهش هزینه های شستشو محمدابراهیم محمدپور میر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بهینه¬سازی تیمار پس از برداشت ملاتونین بر کیفیت پسته بادامی با استفاده از روش سطح پاسخ علی اسدیان اردکانی عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی احمد شاکر اردکانی منصوره شمیلی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - میزان خطر آلودگی مواد غذایی به گونه های بیماریزای کمپیلوباکتر و راه های کنترل آن در ایران راحم خوشبخت سعید خالدیان پریا میری اسماعیل عباسی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تأثیر روش‏های مختلف بلانچینگ بر افت وزنی، رنگ، فعالیت آنتی‏اکسیدانی، محتوای اسید آسکوربیک و ترکیبات فنولی و فعالیت آنزیم پراکسیداز در فلفل دلمه‏ای عیسی فتح الهی