• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 1
  • شماره1 و 1 دوره1
  • 1
    شماره 1 و 1 دوره 1 بهار 2050

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - تولید پنیر لیقوان از ترکیب‌های متفاوتی از شیر پاستوریزه نشده گاومیش، گوسفند و بز و مقایسه ویژگی‌های میکروبی پنیرهای تولیدشده با پنیر لیقوان گوسفندی
        یحیی شفیعی شیرین جباروند بهروز
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی درستی عملکرد آزمايشگاه‌ها در اندازه‌گیری آفلاتوكسين‌ها در مواد غذایی
        Maryam Jalili الهام هاشمی شاد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی فاکتورهای تاثیر گذار در شستشوی مناسب تجهیزات مورد استفاده در کارخانه های لبنی در راستای ارتقای کیفیت و کاهش هزینه های شستشو
        محمدابراهیم محمدپور میر
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بهینه¬سازی تیمار پس از برداشت ملاتونین بر کیفیت پسته بادامی با استفاده از روش سطح پاسخ
        علی  اسدیان اردکانی عبدالمجید  میرزاعلیان دستجردی احمد شاکر اردکانی منصوره شمیلی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - میزان خطر آلودگی مواد غذایی به گونه های بیماریزای کمپیلوباکتر و راه های کنترل آن در ایران
        راحم خوشبخت سعید خالدیان پریا میری اسماعیل عباسی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تأثیر روش‏های مختلف بلانچینگ بر افت وزنی، رنگ، فعالیت آنتی‏اکسیدانی، محتوای اسید آسکوربیک و ترکیبات فنولی و فعالیت آنزیم پراکسیداز در فلفل دلمه‏ای
        عیسی فتح الهی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود