• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 11
  • شماره2 و 2 دوره11
  • 2
    شماره 2 و 2 دوره 11 تابستان 1403

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - ارزیابی ویژگی های میکروبی و فیتوشیمیایی نوشیدنی کفیر فراسودمند غنی شده با عصاره ریشه جینسینگ قرمز
        عرفان گل محمدیان مرجان نوری
        10.30495/jfm.2023.1979809.1809
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی فراوانی آلودگی به توکسوپلاسما در گوسفندان استان البرز به روش نستد پی سی آر
        سید رضا حسینی نادیا طایفی میلاد حمزه علی طهرانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در سویه های سیتروباکترفروندی جدا شده از گوشت طیور درشهرستان شهرکرد
        حسین  خدابنده شهرکی الهه تاج بخش فهام خامسی پور حسن ممتاز منوچهر مومنی شهرکی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم از محصولات لبنی سنتی
        مریم کاظمی میرکی الهام معظمیان محمد جواد مختاری mehrdad gholamzad
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - فعالیت ضدباکتریایی شیر گاو تخمیرشده بوسیله دانه‌های کفیر علیه تعدادی از باکتریهای بیماری‌زا
        هادی کوهساری سیده ثریا سجادی عرازسلطان ساعدی فر مریم صادق شش پلی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی و ضد میکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش جو
        سارا شهریاری فهیمه حاجی نیا حسین پورعبدالله مریم ابراهیمی علیرضا صادقی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود