فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - به کارگیری سه روش ERIC-PCR, RAPD-PCR, Rep-PCR در دسته بندی ژنتیکی ایزوله های کمپیلوباکتر ژژونی وکمپیلوباکترکولی جدا شده از گوشت خام مرغ مریم هادیان حسن ممتاز امیر شاکریان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - ارتباط بین استفاده از تکنیک های یادگیری با انگیزه ی فراگیری و تفکر انتقادی در بین فراگیران زبان انگلیسی در رشته بهداشت و تکنولوژی مواد غذایی Fariba Rahimi مریم آغایلی Esmail Hosseini دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی مقاومت ژن¬های انتروتوکسیژنیک جدایه¬های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی¬سیلین در مواد غذایی عرضه¬شده در شهرستان قم سید عرفان حسینی نسب نجمه واحد دهکردی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - فیلم نانوکامپوزیت هیدروکسی پروپیل متیل سلولز/کیتوزان/آنتوسیانین پوست بادمجان/نانوذرات اکسیدروی سنتز شده به روش سبز با استفاده از عصاره کلاهک بادمجان برای افزایش ماندگاری فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilusfrisii kutum) مهسا صالحی امیر شاکریان زهره مشاک ابراهیم رحیمی