• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 11
  • شماره1 دوره11
  • 1
    شماره 1 دوره 11 بهار 1403

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - به کارگیری سه روش ERIC-PCR, RAPD-PCR, Rep-PCR در دسته بندی ژنتیکی ایزوله های کمپیلوباکتر ژژونی وکمپیلوباکترکولی جدا شده از گوشت خام مرغ
        مریم هادیان حسن ممتاز امیر شاکریان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - ارتباط بین استفاده از تکنیک های یادگیری با انگیزه ی فراگیری و تفکر انتقادی در بین فراگیران زبان انگلیسی در رشته بهداشت و تکنولوژی مواد غذایی
        Fariba Rahimi مریم آغایلی Esmail Hosseini
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی مقاومت ژن¬های انتروتوکسیژنیک جدایه¬های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی¬سیلین در مواد غذایی عرضه¬شده در شهرستان قم
        سید عرفان حسینی نسب نجمه واحد دهکردی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - فیلم نانوکامپوزیت هیدروکسی پروپیل متیل سلولز/کیتوزان/آنتوسیانین پوست بادمجان/نانوذرات اکسیدروی سنتز شده به روش سبز با استفاده از عصاره کلاهک بادمجان برای افزایش ماندگاری فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilusfrisii kutum)
        مهسا صالحی امیر شاکریان زهره مشاک ابراهیم رحیمی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - کاربرد کلسیم پروپیونات در تولید فیلم فعال ضدمیکروب بر پایه آگار- کربوکسی متیل سلولز
        فرید عمیدی فضلی معصومه  ممنون صوفیانی بهنام پوزشی میاب
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه های انتروباکتر کلوآکه از گوشت گوسفند و مرغ در شهرستان شهرکرد در سال 1400
        الهه برزم دهکردی الهه تاج بخش حسن ممتاز
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود