فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ غلامرضا شاه حسینی مجید جوانمرد نوردهر رکنی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - ارزیابی کیفیت میکروبی شیرینیهای خشک عرضه شده در شهر بیرجند عطااله اژدری نیلوفر هاشم زهی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - شناسنامه پاییز 1399 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی چند شکلی ژن کواگولاز استافیلوکوکوس آرئوس جدا شده از نمونههای غذایی و انسانی به روش RFLP رقیه بخت آور اهری چنگیز احمدی زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - ارزیابی کمی و کیفی سلولها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زندهمانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک فاطمه حکیمی پور رسول شفیعی محمد ربانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - جداسازی گونههای اسینتوباکتر از غذاهای یخزده و تاثیر آن بر برخی از قارچهای بیماری زا فاطمه شهدادی صدیقه کریمی نژاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - مطالعه میکروبی تاثیر جایگزینی نگهدارنده های گیاهی با شیمیایی در تولید سوسیس های حرارت دیده علی شریف زاده هدی معتمدنژاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس عصمت خوری وحید حکیم زاده علی محمدی ثانی حسن رشیدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و بررسی خواص کیفی ماست تهیه شده از شیر بز راحله نژاد رزمجوی اخگر شهین زمردی