فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیموترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه سلطان محمد قاسمی هادی کوهساری ابوالفضل فدوی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه هدی دژخی سجاد یزدان ستاد نازیلا ارباب سلیمانی رضا نجف پور سید محمد غیبی حیات الیکا فرج تبریزی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - شناسه علمی و فهرست مطالب دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی شمارش کلی میکروبی و میزان آلودگی به باکتری های کلی فرم، اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر پنیر های سنتی عرضه شده در شهر بیرجند در سال94 بیژن بنی اسدی عطاا... اژدری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخصهای میکروبی و شیمیایی فیلهی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد سید محمد علی نوری سعید خانزادی علی فضل آرا حسین نجفزاده ورزی محمد عزیززاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی شیما شهرابی علی فضل آرا احمد زند مقدم دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی بر سویههای استاندارد و استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلای جداشده از مواد غذایی علیرضا مسیحا مریم برادران کتابچی خسرو عیسی زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری محمد حجت الاسلامی مریم جعفری زینب ترکی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه سید ابراهیم حسینی ساناز سیفی نوفرستی محمد رضا خانی