فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - مدلسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برشهای بادمجان پوشش دادهشده با صمغ دانه ریحان طی فرآیند سرخکردن فخرالدین صالحی محمدامین اسدنهال دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مقایسه مقاومت آنتیبیوتیکی لاکتوباسیلوسهای جداسازی شده از فرآورده های لبنی سنتی با لاکتوباسیلوسهای جداسازی شده از نمونههای فرآورده های لبنی صنعتی بهاره مقیمی مریم قبادی دانا رضا شاپوری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید وحیده محرابی مهرداد قوامی مریم قراچورلو دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه (Eruca sativa )خندل به روش مایکروویو و کاربرد آن در ماریناد فیله (Huso huso )بلوگا پریسا سلامی نرگس مورکی مسعود هنرور دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تاثیر برخی پارامترها در فرمولاسیون نان لواش و افزایش ماندگاری آن بنفشه حجازی مریم میزانی مژگان محمدزاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگیهای گوشت بوقلمون سرخ شده بهاره کریمیان سیچانی محمد فاضل دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بهینهسازی شرایط استخراج پکتین از برگ گیاه آلوئهورا لیلا ناطقی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تاثیر میکرولیپوزومهای حاوی ترکیبات فنلی و توکوفرولی روغن مغز بنه (Pistacia atlantica ) بر پایداری کره مهسا نیکخواه ژاله خوشخو سیدابراهیم حسینی پیمان مهستی افشین آخوندزاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه Calendula officinalis (گل همیشه بهار) و نقش آن در سنتز نانو ذرات اکسید فرشته نعمت الهی فریده طاهری کنجینی فریبا زمانی هرگلانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسی تأثیر پوشش پلى اتیلن بر پایه نانو ذرات نقره برافزایش ماندگارى و برخی ویژگی های کیفی و میکروبی جوانه گندم مینا داراب شهلا شهریاری حمید مظفری