فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی عصاره فنلی هسته گریپ فروت در روغن ماهی کیلکا آزاده یکرنگ صفاکار مجید جوانمرد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی جامعه شناختی تحولات تغذیه در جوامع معاصر مهرداد نوابخش ابوذر مثنی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - سنجش سم اخراتوکسین در آب انگور و کشمش عیسی غلامپور عزیزی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس کاکوتی و بررسی اثر ضد میکروبی آن بر روی مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس انوشه شریفان مریم شافعی مهزاد آقازاده مشگی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های اتانولی میوه دو واریته بلوط بر باکتری های بیماری زای مواد غذائی با روش میکرودایلوشن مریم قادری قهفرخی علیرضا صادقی ماهونک مهران اعلمی مرتضی خمیری سمانه ممشلو دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - استخراج ترکیبات فنلی انواع آلو توسط حلالهای مختلف و تأثیر عصاره بر رشد اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس فاطمه بهرامیان بابک غیاثی طرزی سهیلا یغمایی علیرضا باهنر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تأثیر افزودن آرد جوانه ذرت بدون چربی بر خواص رئولوژیکی و حسی ماکارونی سارا موحد زهرا معصومی خواه کاوه زرگری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تعیین میزان اکریل آمید در انواع چیپس های سیب زمینی تولیدی ایران با روش گاز کروماتوگرافی- طیف سنج جرمی مجید جمشیدیان بهنوش ماهرانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بهینه سازی سه گانه شرایط تخمیر شیر در تولید ماست پروبیوتیک توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس مصطفی رفیعی مجد سید ابوالحسن علوی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسی اثر دما و زمان بر تولید و شکست هیدروپراکسیدها در روغن های کانولا و سویا مهرداد قوامی فریناز نواب دانشمند