فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - ارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک به کمک روش سطح پاسخ دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی خصوصیات رویشی و فیزیکوشیمیایی 4 رقم جو استان گلستان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تأثیر صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیات شیمیایی و حسی ماست کم چرب دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - مقایسهی ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بهینهسازی فرآیند تولید عصارهی انجیر به منظور کاربرد در جایگزینی ساکاروز دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی و مقایسهی برخی ویژگیهای بیوفیزیکی پیاز زعفران باپوشش و بدون پوشش دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - استفاده از اسمز در بهینهسازی فرآیند خشک کردن موز دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - استخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی و بررسی اثرآن بر رشد Lactobacillus rhamnosus دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - بررسی تاثیر غلظتهای مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - تاثیر پوششهای مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز- پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه"به"