• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 5
  • Issue2 Vol.5
  • 2
    Issue 2 Vol. 5 Summer 1392

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - ارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک به کمک روش سطح پاسخ
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بررسی خصوصیات رویشی و فیزیکوشیمیایی 4 رقم جو استان گلستان
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - تأثیر صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیات شیمیایی و حسی ماست کم چرب
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - مقایسه‌ی ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - بهینه‌سازی فرآیند تولید عصاره‌ی انجیر به منظور کاربرد در جایگزینی ساکاروز
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - بررسی و مقایسه‌ی برخی ویژگی‌های بیوفیزیکی پیاز زعفران باپوشش و بدون پوشش
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - استفاده از اسمز در بهینه‌سازی فرآیند خشک کردن موز
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - استخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی و بررسی اثرآن بر رشد Lactobacillus rhamnosus
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - بررسی تاثیر غلظتهای مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - تاثیر پوشش‌های مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز- پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه‌"به"
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login