فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - سینتیک خشک کردن برشهای سیبزمینیترشی (Helianthus tuberosus L.) با روش جابهجایی هوای داغ دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تاثیر افزودن اینولین بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر ماکارونی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - شناسایی پروفایل اسیدهای چرب و ارزیابی خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر سنتی آرشه دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - ارزیابی بافتی وحرارتی بیاتی نان فاقد گلوتن تهیه شده از آرد ذرت و نخود دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی مالت جو (لاین EBYT88-17) با استفاده از روش سطح پاسخ دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - کاربرد روش ترکیبی سطح پاسخ و شبکهی عصبی مصنوعی در پیش بینی سینتیک خشک کردن یک مادهی غذایی تحت شرایط مختلف خشک کردن دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی ارزش تغذیهای سس ماهی ساردین دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا در خشک کن بر میزان و کیفیت اسانس استحصالی از آویشن