List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - سینتیک خشک کردن برشهای سیبزمینیترشی (Helianthus tuberosus L.) با روش جابهجایی هوای داغ Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - تاثیر افزودن اینولین بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر ماکارونی Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - شناسایی پروفایل اسیدهای چرب و ارزیابی خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر سنتی آرشه Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - ارزیابی بافتی وحرارتی بیاتی نان فاقد گلوتن تهیه شده از آرد ذرت و نخود Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی مالت جو (لاین EBYT88-17) با استفاده از روش سطح پاسخ Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - کاربرد روش ترکیبی سطح پاسخ و شبکهی عصبی مصنوعی در پیش بینی سینتیک خشک کردن یک مادهی غذایی تحت شرایط مختلف خشک کردن Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - بررسی ارزش تغذیهای سس ماهی ساردین Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا در خشک کن بر میزان و کیفیت اسانس استحصالی از آویشن