• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 3
  • Issue4 Vol.3
  • 4
    Issue 4 Vol. 3 Winter 1390

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - سینتیک خشک کردن برش‌های سیب‌زمینی‌ترشی (Helianthus tuberosus L.) با روش جابه‌جایی هوای داغ
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - تاثیر افزودن اینولین بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر ماکارونی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - شناسایی پروفایل اسیدهای چرب و ارزیابی خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر سنتی آرشه
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - ارزیابی بافتی وحرارتی بیاتی نان فاقد گلوتن تهیه شده از آرد ذرت و نخود
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی مالت جو (لاین EBYT88-17) با استفاده از روش سطح پاسخ
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - کاربرد روش ترکیبی سطح پاسخ و شبکه‌ی عصبی مصنوعی در پیش بینی سینتیک خشک کردن یک ماده‌ی غذایی تحت شرایط مختلف خشک کردن
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - بررسی ارزش تغذیه‌ای سس ماهی ساردین
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا در خشک کن بر میزان و کیفیت اسانس استحصالی از آویشن
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login