• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 3
  • شماره2 دوره3
  • 2
    شماره 2 دوره 3 تابستان 1390

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - مطالعه‌ی اثر سازگارکننده‌های مختلف بر خواص مکانیکی کامپوزیت کاه گندم- پلی اتیلن سبک
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - مقایسه‌ی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست تهیه شده از شیر تازه‌ی گاو و شیر خشک
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی روند آلودگی لیستریا در ماهی فیتوفاگ دودی شده به روش سرد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی اثرات بازدارندگی عصاره‌ی جلبک Chlorella vulgaris روی باکتری‌ Bacillus subtilis در محیط کشت آزمایشگاهی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تاثیر حرارت دهی مایکروویو بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن‌های نباتی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - ارزیابی پایداری حرارتی، خصوصیات آنتی اکسیدانی‌ترکیبات فنلی و پروفیل اسیدهای چرب در روغن حاصل از مغزهای خوراکی(پسته،گردو و بادام)
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - سنجش فلزات سنگین در نمک طعام حاصل از تصفیه به روش شست‌وشو با آب و مقایسه با سنگ نمک آن
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - تعیین پارامترهای موثر در خشک کردن ریواس با هوای داغ و بررسی امکان تهیه‌ی پودر از آن
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود