فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - مطالعهی اثر سازگارکنندههای مختلف بر خواص مکانیکی کامپوزیت کاه گندم- پلی اتیلن سبک دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مقایسهی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست تهیه شده از شیر تازهی گاو و شیر خشک دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی روند آلودگی لیستریا در ماهی فیتوفاگ دودی شده به روش سرد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی اثرات بازدارندگی عصارهی جلبک Chlorella vulgaris روی باکتری Bacillus subtilis در محیط کشت آزمایشگاهی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تاثیر حرارت دهی مایکروویو بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغنهای نباتی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - ارزیابی پایداری حرارتی، خصوصیات آنتی اکسیدانیترکیبات فنلی و پروفیل اسیدهای چرب در روغن حاصل از مغزهای خوراکی(پسته،گردو و بادام) دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - سنجش فلزات سنگین در نمک طعام حاصل از تصفیه به روش شستوشو با آب و مقایسه با سنگ نمک آن دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تعیین پارامترهای موثر در خشک کردن ریواس با هوای داغ و بررسی امکان تهیهی پودر از آن