فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسیتاثیرافزودن پکتین وکنسانتره کشمش برخصوصیاتکمی و کیفی نان فاقدگلوتن حاصل از مخلوطآردگاورس(Setaria italica) و آرد برنج ابوالقاسم عبداله زاده محسن وظیفه دوست زهره دیدار محمد حسین حداد خداپرست محمد آرمین 10.30495/jfst.2021.1930225.1720 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - فرمولاسیونکیک روغنیفراسودمند با استفاده از شیرینبیان و صمغ دانه"به" زینب غلامیان اسماعیل عطای صالحی الهام مهدیان زهرا شیخ الاسلامی 10.30495/jfst.2021.1922409.1699 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تأثیرغنیسازی با ایزوله سویا، آرد عدس، آلبومین و اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگیهایکیفی نودل صنعتی مونا رحیمی امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان محمد آرمین افشین جعفرپور 10.30495/jfst.2021.1935033.1732 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی مقایسهای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد سرطانی عصاره آزاد و ریزپوشانیشده پونه معطر(Mentha pulegium L) رضا مهدی زاده مقدم پیمان آریایی محمد احمدی 10.30495/jfst.2021.1912076.1679 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تولیدکیک یزدی فراسودمند غنی شده با عصاره چای سبز زهرا لطیفی الهه بهرامیان صبا صباغ پور لنگرودی رومینا محبی مهسا اسمعیل رمجی میلاد دانش نیا 10.30495/jfst.2021.1938132.1746 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تولید ماست میوهای فراسودمند از شیرگاومیش با افزون پودر پنیرک (Malva sylvestris) آیدا هدایت ساعتلو اصغر خسروشاهی اصل شهین زمردی 10.30495/jfst.2022.1943724.1763 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بیسکویت بدون گلوتن برپایه آرد برنج و ذرت حاوی نشاسته مقاوم راحیل رضایی معصومه مقیمی سید سهیل امیری عقدایی 10.30495/jfst.2022.1929299.1717 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی تاثیر استرس اسانس زیرهی سبز بر بقا و پایداری باکتری لاکتوباسیلوس کازئی درماست پروبیوتیک نوشین مهاجری پیمان مهستی شتربانی افشین آخوندزاده بستی ژاله خوشخو علی خنجری 10.30495/jfst.2022.1945128.1766 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - ارزیابیکیفی و بیوشیمیایی فیش فینگر تهیه شده از ماهیکوترساده (Sphyraena jello) درطول نگهداری در سردخانه (ċ۱۸-) به مدت چهارماه سحر جلیلی 10.30495/jfst.2022.1937481.1743 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - ویژگی ضد باکتریایی نانو ذرات نقره/کلرید نقره بیوسنتزی با استفاده از عصاره برگگیاه مرزه تحت تاثیر پرتوگاما مریم قنادنیا 10.30495/jfst.2022.1938228.1747 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - اثر واریته و روشحرارتی شرایط اتمسفرى و مایکروویو برویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ترکیبات فنولی و خاصیت آنتیاکسیدانی شیره انگور مریم میرزایی میآبادی مهرناز امینی فر سیده شیما یوسفی 10.30495/jfst.2022.1949400.1773 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - تاثیر صمغهای بومی(کتیرا، فارسی و مرو) بر پایداری نوشیدنیپیناکولادا بر پایه آبپنیر و مقایسه آن با صمغ تجاری بهاره دهقان رضا اسماعیل زاده کناری زینب رفتنی امیری 10.30495/jfst.2022.1948714.1770 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 13 - ارزیابیخواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی گوشت تازه بوقلمون حاویلاکتات سدیم نگهداریشده در انواع پاکتهایچندلایه و اتمسفراصلاح شده نازنین زند اورنگ عیوض زاده فرناز کلانتری 10.30495/jfst.2022.1947794.1769