فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی رکسانا صباغ زاده امیرحسین الهامی راد محمد آرمین 10.30495/jfst.2020.674095 20.1001.1.24234966.1399.12.3.1.2 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک فرشته حسینی الناز میلانی سمانه رضائی بروجردی غلامعلی گلی موحد 10.30495/jfst.2020.674112 20.1001.1.24234966.1399.12.3.2.3 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کمچرب راحله رضایی سکینه یگانه زینب رفتنی امیری رضا صفری 10.30495/jfst.2020.674131 20.1001.1.24234966.1399.12.3.3.4 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بهینهسازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی نساء صفوی مهدی قره خانی 10.30495/jfst.2020.674225 20.1001.1.24234966.1399.12.3.4.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی علیرضا جمالپور سارا انصاری 10.30495/jfst.2020.674241 20.1001.1.24234966.1399.12.3.5.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ سعید میرعرب رضی علی معتمدزادگان سید احمد شهیدی علی رشیدی نژاد 10.30495/jfst.2020.674252 20.1001.1.24234966.1399.12.3.6.7 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تولید و ارزیابی فیلم زیستتخریبپذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بستهبندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) هانیه رستم زاد اسحق زکی پور 10.30495/jfst.2020.674277 20.1001.1.24234966.1399.12.3.7.8 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون فاطمه شریفی وحید حکیم زاده 10.30495/jfst.2020.674292 20.1001.1.24234966.1399.12.3.8.9 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی و گندم/ ژلاتین روح الامین مهدیان هومان مولوی محمد حجت الاسلامی 10.30495/jfst.2020.674305 20.1001.1.24234966.1399.12.3.9.0 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما سید محسن میر احمدی شریفی مانیا صالحی فر 10.30495/jfst.2020.674368 20.1001.1.24234966.1399.12.3.10.1 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دمخروسی علی سرداریان اکرم آریان فر 10.30495/jfst.2020.674372 20.1001.1.24234966.1399.12.3.11.2 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر کاراژینان با استفاده از نانورس ساجده لسانی هانیه رستم زاد اسحق زکی پور آزاده سلیمی 10.30495/jfst.2020.674393 20.1001.1.24234966.1399.12.3.12.3