• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 11
  • شماره1 دوره11
  • 1
    شماره 1 دوره 11 بهار 1398

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز
        لیلا رستم میری محمد رضا سعیدی اصل رضا صفری
        10.30495/jfst.2019.667478
        20.1001.1.24234966.1398.11.1.1.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی ترکیبات شیمیایی، خصوصیات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس درمنه Artemisia Khorasanica در منطقه خراسان شمالی
        مریم سردرودیان اکرم آریان فر
        10.30495/jfst.2019.541222
        20.1001.1.24234966.1398.11.1.4.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن
        فرزاد کریم پور فلورا تخرونی سجاد قادری
        10.30495/jfst.2019.541218
        20.1001.1.24234966.1398.11.1.2.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی
        عبدالرضا میرچولی مصطفی مظاهری تهرانی سید علی مرتضوی سید محمد علی رضوی
        10.30495/jfst.2019.541223
        20.1001.1.24234966.1398.11.1.5.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن
        سیدمهدی حسینی سیدحسین استیری زهره دیدار
        10.30495/jfst.2019.541224
        20.1001.1.24234966.1398.11.1.6.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.)بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال
        سمیرا جدی سکینه یگانه سیدعلی جعقرپور محمود ناصری
        10.30495/jfst.2019.541221
        20.1001.1.24234966.1398.11.1.3.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - فعالیت ضد‌اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا
        صدیقه امیری محسن رادی فرود باقری ویدا انصاری
        10.30495/jfst.2019.541365
        20.1001.1.24234966.1398.11.1.8.8
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)
        سید مهدی اجاق سحر السادات موسوی بنی علیرضا عالیشاهی انیسه جمشیدی عصمت محمدی معظمه کردجزی
        10.30495/jfst.2019.541369
        20.1001.1.24234966.1398.11.1.10.0
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - مقایسه‌ی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدل‌سازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF)
        حبیب الله میرزایی حمید بخش آبادی علیرضا قدس ولی سید مهدی جعفری امان محمد ضیائی فر
        10.30495/jfst.2019.541370
        20.1001.1.24234966.1398.11.1.11.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو
        رقیه اشرفی یورقانلو لاله مهریار
        10.30495/jfst.2019.541388
        20.1001.1.24234966.1398.11.1.12.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ
        راحله دهقان تنها الهام مهدیان محمدحسین امینی فرد حسن بیات رضا گاراژیان
        10.30495/jfst.2019.541229
        20.1001.1.24234966.1398.11.1.7.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - تاثیرپکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر
        اکرم آریان فر شیما ظهوریان پردل
        10.30495/jfst.2019.541366
        20.1001.1.24234966.1398.11.1.9.9
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود