فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآوردههای گوشتی سید شهرام شکرفروش نوردهر رکنی گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی سید محمد مهدی کیایی مریم عباس والی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگیهای حسی پنیر سفید فراپالایشی رامین عطازاده گیتی کریم جواد حصاری شهرام حنیفیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - مطالعه غلظت عناصر آهن، روی، مس، کادمیوم و سرب در بافتهای کبد، کلیه و ماهیچه گاو و گوسفند توزیع شده در بازار مصرف شهر همدان در سال 1390 سهیل سبحان اردکانی مهدی ریاحی خرم مریم قاسمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مطالعه میزان شیوع آلودگی گوشتهای گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به سالمونلا انتریتیدیس و تایفی موریوم، سال91 هیوا کریمی دره آبی فرزین اسماعیل پور کیوان ابراهیمی محمدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی ارتباط تجمع آرسنیک با میزان پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت در عضله هشت گونه ماهی در ایران ابوالفضل عسکری ساری محمد ولایت زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تأثیر فعالیت باکتریهای لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره لیلا روفهگری نژاد محمدرضا احسانی مسعود دارابی امین مریم میزانی آیناز علیزاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی غلظت فلزات سنگین در محصول زراعی توت فرنگی (مطالعه موردی: اراضی کشاورزی شهرستان سنندج) مهرداد چراغی ندا آریایی نژاد بهاره لرستانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراین عبداله جمشیدی رضا وکیلی حسام الدین سیفی جواد حاجی زاده