مقصودلو.یحیی
تولید و بررسی فعالیت شلاتهکنندگی و قدرت احیاءکنندگی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا
[
دوره13,
شماره
1
- زمستانسال
1394]
مویدنیا.نسرین
ارزیابی انتقال آرسنیک از خاک و آب به شیر دامداریهای محلی در دو منطقه از استان قزوین
[
دوره13,
شماره
4
- پاییزسال
1395]
مهدوی عادلی.حمیدرضا
اثر اینولین بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک، خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری
[
دوره13,
شماره
3
- تابستانسال
1395]
میرزایی.حبیب الله
بهینه سازی و مدلسازی فرمولاسیون و شرایط پخت شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی به روش سرد کردن آهسته
[
دوره13,
شماره
2
- بهارسال
1395]
میزانی.مریم
بررسی تاثیر پرتودهی روی ترکیبات فرار طبیعی نعناع خشک و مهاجرت کرده از بستهبندی به درون آن
[
دوره13,
شماره
2
- بهارسال
1395]
میزانی.مریم
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ
[
دوره13,
شماره
4
- پاییزسال
1395]