م

  • مالمیر.مائده بررسی اثر روش خنک کردن تحت خلاء بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک روغنی [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]
  • محبی.محبت بررسی امکان تولید نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ‌های قدومه شهری و زانتان [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • محبی.محبت مدل‌سازی سینتیکی تخریب حرارتی رنگ در تولید کنسانتره آب چغندر قرمز با روش‌های حرارتی مختلف [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • محسنی.شهرام تعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم ربیع [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • محمدی یگانه.بهروز نقش درآمدهای غیر کشاورزی در امنیت غذایی خانوارهای روستایی [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]
  • محمدی.حامد ارزیابی بسته بندی با پوشش‌های 3% و 5% نانونقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم در رشد قارچی نان های مصرفی [ دوره13, شماره 1 - زمستان سال 1394]
  • مددی.معظمه ارزیابی انتقال آرسنیک از خاک و آب به شیر دامداری‌های محلی در دو منطقه از استان قزوین [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]
  • معاذیان.روژین مدل‌سازی سینتیکی تخریب حرارتی رنگ در تولید کنسانتره آب چغندر قرمز با روش‌های حرارتی مختلف [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • مفیدی.اعظم استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان جایگزین بخشی از شیر خشک بدون چربی در ماست اسفناج [ دوره13, شماره 1 - زمستان سال 1394]
  • مقدم کیا.هیلدا فورمولاسیون و بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی فورمولای انترال پلی مریک حاوی پروتئین کازئینات سدیم [ دوره13, شماره 3 - تابستان سال 1395]
  • مقصودلو.یحیی تولید و بررسی فعالیت شلاته‌کنندگی و قدرت احیاء‌کنندگی پروتئین‌های هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا [ دوره13, شماره 1 - زمستان سال 1394]
  • مویدنیا.نسرین ارزیابی انتقال آرسنیک از خاک و آب به شیر دامداری‌های محلی در دو منطقه از استان قزوین [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]
  • مهدوی عادلی.حمیدرضا اثر اینولین بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک، خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری [ دوره13, شماره 3 - تابستان سال 1395]
  • میرزایی.حبیب الله بهینه سازی و مدل‌سازی فرمولاسیون و شرایط پخت شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی به روش سرد کردن آهسته [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • میزانی.مریم بررسی تاثیر پرتودهی روی ترکیبات فرار طبیعی نعناع خشک و مهاجرت کرده از بسته‌بندی به درون آن [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • میزانی.مریم بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]