ش

  • شاکریان.امیر مطالعه میزان سرب و کادمیوم در پنیر فراپالایش و ماست تولید شده در کارخانه‌های شیر پگاه‌ اصفهان و گلپایگان [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]
  • شایسته.کامران ارزیابی غلظت مس و کادمیوم در گوجه‌فرنگی‌های گلخانه‌ای تولیدی استان همدان در سال 91 [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • شایسته.کامران ارزیابی میزان غلظت سرب و روی در خیار گلخانه‌های استان همدان در سال 91 [ دوره3, شماره 10 - تابستان سال 1392]
  • شایق.جلال مطالعه پلی‌مورفیسم ژن کوآگولاز در استافیلوکوکوس آرئوس‌های جدا شده از شیر گاومیش [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]
  • شرفی.کیومرث ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازه‌گیری نیترات فرآورده‌های گوشتی [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • شرفی.کیومرث بررسی میزان نیتریت و نیترات صیفی‌‎جات و سبزیجات کشت شده در دشت‌های جنوبی و شرقی کرمانشاه در سال 1390 [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]
  • شعبان‌پور.بهاره تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگی‏های فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • شکر فروش.دکتر شهرام بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنی‌های پروبیوتیک و سین‌بیوتیک کم‌چرب [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]
  • شکرفروش.سید شهرام بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]