شاکریان.امیر
مطالعه میزان سرب و کادمیوم در پنیر فراپالایش و ماست تولید شده در کارخانههای شیر پگاه اصفهان و گلپایگان
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
شایسته.کامران
ارزیابی غلظت مس و کادمیوم در گوجهفرنگیهای گلخانهای تولیدی استان همدان در سال 91
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
شایسته.کامران
ارزیابی میزان غلظت سرب و روی در خیار گلخانههای استان همدان در سال 91
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
شایق.جلال
مطالعه پلیمورفیسم ژن کوآگولاز در استافیلوکوکوس آرئوسهای جدا شده از شیر گاومیش
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
شرفی.کیومرث
ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازهگیری نیترات فرآوردههای گوشتی
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
شرفی.کیومرث
بررسی میزان نیتریت و نیترات صیفیجات و سبزیجات کشت شده در دشتهای جنوبی و شرقی کرمانشاه در سال 1390
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
شعبانپور.بهاره
تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگیهای فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
شکر فروش.دکتر شهرام
بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنیهای پروبیوتیک و سینبیوتیک کمچرب
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
شکرفروش.سید شهرام
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]