ش

  • شاددل.مینو بررسی فراوانی ژیاردیازیس و میزان آلبومین سرمی در کارکنان مواد غذایی شهرستان بندرعباس [ دوره5, شماره 18 - تابستان سال 1394]
  • شاکریان.امیر میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393 [ دوره5, شماره 19 - پاییز سال 1394]
  • شاکریان.امیر تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان [ دوره5, شماره 18 - تابستان سال 1394]
  • شایق.جلال مطالعه بیوتیپی استافیلوکوکوس اورئوس‌های جدا شده از شیر و فرآورده‌های آن در شهرستان تبریز [ دوره5, شماره 19 - پاییز سال 1394]
  • شعبانی.شاهرخ بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگه‌داری در انجماد [ دوره5, شماره 17 - بهار سال 1394]
  • شعبانی.علی تاثیر قوام‌یابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی(Cyprinuscarpio)‌‌ [ دوره5, شماره 17 - بهار سال 1394]
  • شکرفروش.سید شهرام ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی‌های سین‌بیوتیک کم‌چرب یا کم‌شکر [ دوره5, شماره 18 - تابستان سال 1394]