کارآفرینی فردی و بنگاهی مطالعه ای دراداره کل تربیت بدنی استان زنجان
محورهای موضوعی : مدیریتناصر حمیدی 1 , نبی اله محمدی 2
1 - دانشکده مدیریت و حسابداری- دانشگاه آزاداسلامی واحد قزوین
2 - اه پیام نور واحد ایجرود
کلید واژه: کارآفرینی, کارآفرینی سازمانی, کارآفرینی شرکتی, تواناییهای فردی (عوامل فردی), ویژگی های شخصیتی, ویژگیهای سازمان کارآفرین,
چکیده مقاله :
در پژوهش حاضر کارآفرینی در اداره کل تربیت بدنی استان زنجان و ارتباط عوامل فردی (شخصی)، شخصیتی و سازمانی با آن، با هدف تقویت و ارتقای سطح کارآفرینی طی بهمن ماه 1386 تا شهریور 1387 مطالعه گردید. در این تحقیق میزان رابطه بین متغیرهای ویژگیهای فردی (شخصی)، شخصیتی و سازمانی با کارآفرینی مورد بررسی قرار گرفتند.در نتیجة تجزیه و تحلیل و آزمون فرضیهها بین هر یک از متغیرهای ویژگیهای فردی (شخصی)، شخصیتی و سازمانی با کارآفرینی رابطه معنیداری بدست آمد و همچنین دررابطه با اثر همزمان بین ویژگی های یاد شده وکارآفرینی رابطه معنیداری بدست آمد و مشخص شد که ویژگیهای شخصیتی به تنهایی قادر است 64/69 درصد تغییرات کارآفرینی را تبیین نماید و نیز آشکار گردید که کارآفرینی سازمان مورد مطالعه با کسب نمره 47/30 از حد متوسط (یعنی 50 درصد) پایینتر است.
In this article, entrepreneurship in Zanjan Physical Education Administrational office and its relationship with personal, personality and organizational factors was investigated in order to encourage and prompt the entrepreneurship level during the time span of February 2008 till September 2008. To this end, we formulated the corresponding directional hypothesis and examined the kind and degree of relationship between personal, personality and organizational specialties variables with entrepreneurship. The results indicated meaningful correlation indices between each of the variables of personal, personality and organizational specialties with entrepreneurship. Further, a meaningful relationship was found between the mentioned variables and entrepreneurship. The results of statistical analysis confirmed that only personality can account for 69.64% of changes in entrepreneurship. Also, level of entrepreneurship in this organization with score of 30.47 is lower than the average level (50%). Finally, some suggestions and guidelines are provided to improve entrepreneurship level based on the research results.