سعیدی.محسن
تاثیر کاربرد نیتروژن و چین برداشت بر عملکرد، کیفیت و ترکیبات اسانس آویشن (Thymus vulgaris L.)
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
سفیدکن.فاطمه
ارزیابی ترکیبات فنولی موجود در اندام هوایی و ریشه کاسنی (.Cichorium intybus L) جمع آوری شده از مناطق مختلف کشور با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC)
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1403]
سفیدکن.فاطمه
اثر سودومونادهای فلورسنت بر خصوصیات فیتوشیمیایی مرزه رشینگری Jamzad.) (Satureja rechingeri تحت شرایط مزرعه
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
سفیدکن.فاطمه
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی اسانس تام گل محمدی (Rosa damascena Miller) از مناطق مختلف ایران
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
سماوات.سمانه
اثر سودومونادهای فلورسنت بر خصوصیات فیتوشیمیایی مرزه رشینگری Jamzad.) (Satureja rechingeri تحت شرایط مزرعه
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
سیروس مهر.علیرضا
تأثیر کودهای زیستی و ورمی کمپوست بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی کارلا
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
سیفتی.سیّد ابراهیم
ترکیبات فیتوشیمیایی، فعاليت آنتیاکسیدانی و اثرات ضدسرطاني عصاره ریشه و جوانه کینوا (Chenopodium quinoa) بر رده AGS سرطان معده
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1403]
سیفی. اسماعیل
مطالعه محصول اول و اصلی در میوه دارویی انجیر (Ficus carica L.) از نظر صفات مرفولوژیکی و آنتیاکسیدانی
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1403]