ع

  • عباس زاده. بهلول تاثیر روش‌های خشک کردن بر کیفیت اسانس مرزه موتیکا (Satureja mutica) [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • عباسی.شبنم مطالعه دانش بومی گیاهان دارویی مورد استفاده در روستای چهارچشمه ( شهرستان خمین، استان مرکزی) [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • عبدوسی.وحید تاثیر روش‌های خشک کردن بر کیفیت اسانس مرزه موتیکا (Satureja mutica) [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • عبدوسی.وحید ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی اسانس حاصل از شیرابه دو جمعیت باریجه (Ferula gummosa) از استان‌های فارس و اصفهان [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • عظیمی.راضیه بررسی فیتوشیمیایی و درصد اسانس در جمعیت‌های‌ گونه بومی درمنه بابونه‌ای(Vill. Artemisia chamaemelifolia‌) [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • عظیمی.راضیه ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی اسانس حاصل از شیرابه دو جمعیت باریجه (Ferula gummosa) از استان‌های فارس و اصفهان [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • عظیمی.راضیه ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی اسانس تام گل محمدی (Rosa damascena Miller) از مناطق مختلف ایران [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • علی احمدی.آتوسا مقایسه و بررسی اثر محافظتی عصاره هیدروالکلی مرزه خوزستانی بر سلول¬های عصبی 12PC و ویژگی¬های فیتوشیمایی آن با دو روش مختلف عصاره گیری [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1403]