س

  • سعیدی.محسن تاثیر کاربرد نیتروژن و چین برداشت بر عملکرد، کیفیت و ترکیبات اسانس آویشن (Thymus vulgaris L.) [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • سفیدکن.فاطمه ارزیابی ترکیبات فنولی موجود در اندام هوایی و ریشه کاسنی (.Cichorium intybus L) جمع آوری شده از مناطق مختلف کشور با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC) [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • سفیدکن.فاطمه ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی اسانس تام گل محمدی (Rosa damascena Miller) از مناطق مختلف ایران [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • سفیدکن.فاطمه اثر سودومونادهای فلورسنت بر خصوصیات فیتوشیمیایی مرزه رشینگری Jamzad.) (Satureja rechingeri تحت شرایط مزرعه [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • سماوات.سمانه اثر سودومونادهای فلورسنت بر خصوصیات فیتوشیمیایی مرزه رشینگری Jamzad.) (Satureja rechingeri تحت شرایط مزرعه [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • سیروس مهر.علیرضا تأثیر کودهای زیستی و ورمی کمپوست بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی کارلا [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • سیفتی.سیّد ابراهیم ترکیبات فیتوشیمیایی، فعاليت آنتی‌اکسیدانی و اثرات ضدسرطاني عصاره ریشه و جوانه کینوا (Chenopodium quinoa) بر رده AGS سرطان معده [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • سیفی. اسماعیل مطالعه محصول اول و اصلی در میوه دارویی انجیر (Ficus carica L.) از نظر صفات مرفولوژیکی و آنتی‌اکسیدانی [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1403]