ساراني راد.محمد
ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده بر خصوصیات آنتی¬اکسیدانی، ضد¬باکتریایی و ضد¬التهابی گونه کککش بیابانی ((Pulicaria gnaphalodes در مراحل مختلف فنولوژی
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1403]
سردشتی نهی.ابولفضل
بررسی پاسخ¬های رشدی، بیوشیمیایی و محتوای اسانس گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) به آبیاری در مراحل مختلف رشدی و تراکم بوته
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1403]
سعیدی.محسن
تاثیر کاربرد نیتروژن و چین برداشت بر عملکرد، کیفیت و ترکیبات اسانس آویشن (Thymus vulgaris L.)
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
سفیدکن.فاطمه
ارزیابی ترکیبات فنولی موجود در اندام هوایی و ریشه کاسنی (.Cichorium intybus L) جمع آوری شده از مناطق مختلف کشور با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC)
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1403]
سفیدکن.فاطمه
اثر سودومونادهای فلورسنت بر خصوصیات فیتوشیمیایی مرزه رشینگری Jamzad.) (Satureja rechingeri تحت شرایط مزرعه
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
سفیدکن.فاطمه
بررسی فیتوشیمیایی و درصد اسانس در جمعیتهای گونه بومی درمنه بابونهای(Vill. Artemisia chamaemelifolia)
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1403]
سفیدکن.فاطمه
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی اسانس تام گل محمدی (Rosa damascena Miller) از مناطق مختلف ایران
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
سلیمانی.طاهره
علفهای هرز، تهدیدی جدی برای بهرهوری گیاهان دارویی: بررسی اثرات کمی و کیفی
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1403]
سماوات.سمانه
اثر سودومونادهای فلورسنت بر خصوصیات فیتوشیمیایی مرزه رشینگری Jamzad.) (Satureja rechingeri تحت شرایط مزرعه
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
سميعي.محمد رضا
ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده بر خصوصیات آنتی¬اکسیدانی، ضد¬باکتریایی و ضد¬التهابی گونه کککش بیابانی ((Pulicaria gnaphalodes در مراحل مختلف فنولوژی
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1403]
سیروس مهر.علیرضا
تأثیر کودهای زیستی و ورمی کمپوست بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی کارلا
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
سیفتی.سیّد ابراهیم
ترکیبات فیتوشیمیایی، فعاليت آنتیاکسیدانی و اثرات ضدسرطاني عصاره ریشه و جوانه کینوا (Chenopodium quinoa) بر رده AGS سرطان معده
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1403]
سیفی. اسماعیل
مطالعه محصول اول و اصلی در میوه دارویی انجیر (Ficus carica L.) از نظر صفات مرفولوژیکی و آنتیاکسیدانی
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1403]