ش

  • شریفی راد.مجید بررسی روش‌های مختلف عصاره‌گیری بر ویژگی‌های فیتوشیمیایی، آنتی¬اکسیدانی، ضد¬باکتریایی و ضدالتهابی گیاه کک‏کش بیابانی ((Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss. در مراحل مختلف فنولوژی [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • شماعی.شبنم شناسایی ترکیبات زیست فعال اسانس میوه خارخسک Tribulus terrestris لرستان و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آن [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • شیرعلی.فاطمه ترکیبات فیتوشیمیایی، فعاليت آنتی‌اکسیدانی و اثرات ضدسرطاني عصاره ریشه و جوانه کینوا (Chenopodium quinoa) بر رده AGS سرطان معده [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • شیرمردی.حمزه علی نیمرخ اسیدهای چرب برخی گونه¬های گیاهی تیره چتریان با رویکردی بر روابط کیموتاکسونومی [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1403]