فهرست مقالات nafiseh naghavy مقاله 1 - شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پریبیوتیک 20.1001.1.24234966.1401.14.1.5.6 10.30495/jfst.2021.684123 فاطمه داوری نفیسه سادات نقوی هاشم نیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 14 , بهار 1401 مقاله 2 - بررسی باکتری شناسی ورم پستان گاو در گاوداریهای شهر اصفهان و تأثیر عصارههای برهموم و گردهگل کندوی زنبورعسل بر روی باکتریهای جدا شده نفیسه سادات نقوی نجمه عکاف زاده مهران مجلسی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 4 , پاییز 1396 مقاله 3 - تاثیر نور ماوراء بنفش بر تولید رنگدانه و خصوصیات مورفولوژیکی قارچ موناسکوس پورپورئوس 10.30495/jfm.2021.683632 آسیه پهلوانی نژاد مهشید جهادی نفیسه سادات نقوی محمد علی ضیاء میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 8 , پاییز 1400 مقاله 4 - مقایسه و بهینه سازی تولید ترکیبات آنتی اکسیدان سویه های بومی و غیر بومی قارچ آسپرژیلوس 20.1001.1.20083068.1398.12.40.3.4 فاطمه مشکی نفیسه سادات نقوی مسعود فولادگر دنیای میکروب ها , شماره 4 , سال 12 , پاییز 1398 مقاله 5 - بهینه سازی کیفیت گوشت تخمیری گاو به وسیله باکتری های اسید لاکتیک در تخمیر بسته الهام رهنما نفیسه سادات نقوی دنیای میکروب ها , شماره 4 , سال 10 , پاییز 1396 مقاله 6 - غلظت نگهدارندههای نیسین و نیتریت سدیم در سوسیس گوشت گاو 20.1001.1.20083068.1399.13.0.7.5 فاطمه واهب نفیسه سادات نقوی زرین دخت امامی کرونی دنیای میکروب ها , شماره 4 , سال 13 , پاییز 1399