فهرست مقالات شهرام حنیفیان مقاله 1 - Prevalence, virulence factor and antibiotic susceptibility patterns of <i>Salmonella</i> spp. from poultry products in Ardabil province 10.30495/fh.2022.68315.1112 Ghadir Shahbazi Jalal Shayegh Siamak Ghazaei Mohamad Hossein Movassagh Ghazani Shahram Hanifian Food and Health , شماره 4 , سال 5 , تابستان 2022 مقاله 2 - بررسی تنوع گونهای باسیلوسهای جدا شده از بیوفیلم مخازن و سطوح تجهیزات فرآوری فرآوردههای شیر امیرحسین انصاری شهرام حنیفیان بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 7 , زمستان 1396 مقاله 3 - اثر مهاری جدایههای بومی انتروکوک بر برخی از باکتریهای بیماریزای غذایی 10.30495/jfh.2019.545853 صبا تفکیکی شهرام حنیفیان بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1398 مقاله 4 - آلودگی ادویه و سبزیهای معطر عرضه شده در تبریز: جمعیت میکروبی و تنوع گونهای باکتریهای رودهای سولماز مولادوست شهرام حنیفیان بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 8 , تابستان 1397 مقاله 5 - اثر مهاری لاکتوکوکوس لاکتیس مولد نایسین بر سویههای لیستریا مونوسایتوجنز در پنیر سفید فراپالایشی 10.30495/jfh.2021.1916560.1297 سیده رعنا حمیدی شهرام حنیفیان بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 10 , زمستان 1399 مقاله 6 - فعالیت ضدباکتریایی و آنتیاکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیونهای حاصل از آنها 10.30495/jfh.2022.1960661.1358 امیرحسین خلیلی اقدم شهین زمردی لیلا روفهگرینژاد اصغر خسروشاهی شهرام حنیفیان بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 12 , بهار 1401 مقاله 7 - آلودگی کپکی شیر خام و فرآوردههای آن: فراوانی، تنوع گونهای و شناسایی منابع آلودگی طاهره مشتاقی ملکی شهرام حنیفیان بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 5 , پاییز 1394 مقاله 8 - میزان آلودگی، کمیت و تنوع گونهای باکتریهای اسپوردار هوازی در ادویهها و گیاهان معطر عرضه شده در تبریز نسترن لسانی فر شهرام حنیفیان میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 5 , زمستان 1397 مقاله 9 - لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونهای و ویژگیهای فنوتیپی آیدا کلانتری پور شهرام حنیفیان میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 4 , تابستان 1396 مقاله 10 - بررسی میزان آلودگی و تولید بیوفیلم باکتریهای سرماگرا در مخازن شیر خام و تجهیزات فرآوری محصولات لبنی رسول رضاپور شهرام حنیفیان میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 5 , تابستان 1397 مقاله 11 - اثر افزودن اسانسهای ترخون و مرزه بر ویژگیهای میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت چرخکرده گاو 10.30495/jfm.2022.1945196.1745 جوان ولی عبدالرحمن الجاف شهرام حنیفیان میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 9 , زمستان 1401