List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - ارزیابی سرب، آرسنیک و کادمیوم در گوشت طیور عرضهشده در شهرستان تهران Ebrahim Rahimi Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - تأثیر عصاره اتانولی صمغ کندر و ر یشه ش یرین بیان در کاهش میزان اکسیداسیون و محتوای آکریلآمید همبرگر گوشت گوساله تحت شرایط سرخ کردن سطحی سحر یزدانمهر toktam mostaghim Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - ردیابی ژنهای M-blaCTX، blaTEM و blaSHV در جدایههای انتروباکتر کلوآکه Elahe Tajbakhsh Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاهان کلپوره ).L polium Teucrium ) و برگ چای سبز )L sinensis Camellia )بر شاخصهای شیمیایی و میکروبی فیله ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال شادی مهدیخانی Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - کاربرد فناوری نانو در فرآوری، ایمنی و بسته بندی موادغذایی طاهره نوایی دیوا Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - کاربست ارزشها ی اخالقی در کشاورزی ارگانیک محمد میرزایی حیدری Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - Development of solid phase micro-extraction method based on nano ZnO and multi-walled carbon nanotube composite for extraction and measurement of some polycyclic aromatic hydrocarbons in tobacco Rezvan Askari Badoee Maryam Kazemipour neda mohammadi Mohammad Mehdipour