List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - Evaluation of lead, arsenic and cadmium in poultry meat sold in Tehran city Ebrahim Rahimi Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - The effect of ethanolic extracts of Boswellia Serrata gum and Glycyrrhiza Glabra root in reducing the oxidation rate and acrylamide content of beef burger under shallow frying conditions سحر یزدانمهر toktam mostaghim Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - Detection of blaCTX-M, blaTEM and blaSHV genes in Enterobacter cloacae isolates Elahe Tajbakhsh Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاهان کلپوره ).L polium Teucrium ) و برگ چای سبز )L sinensis Camellia )بر شاخصهای شیمیایی و میکروبی فیله ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال شادی مهدیخانی Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - Application of nanotechnology in food processing, safety and packaging طاهره نوایی دیوا Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - کاربست ارزش های اخلاقی در کشاورزی ارگانیک محمد میرزایی حیدری Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - Development of solid phase micro-extraction method based on nano ZnO and multi-walled carbon nanotube composite for extraction and measurement of some polycyclic aromatic hydrocarbons in tobacco Rezvan Askari Badoee Maryam Kazemipour neda mohammadi Mohammad Mehdipour