List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - Chemical composition and antimicrobial activity of essential oil of Salvia officinalis L. and Salvia virgata Jacq احمدرضا گلپرور امین هادی پناه محمدمهدی قیصری داوود نادری شیما رحمانیان مجتبی خرمی 10.18869/JHD.2017.71 Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - Regulation of Intestinal GLP-1 and GLUT2 genes underlie hypoglycemia in Desplatsia subericarpa (Bocq)-Fed Wistar Rats الاپسی اموتیووای اوواکپری-یوو اقال ایدو مکدونالد 10.18869/JHD.2017.79 Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - Effect of Different Drying Methods on Some Biochemical Properties of Iranian Ox-tongue (Echium amoenum Fisch. & Mey.) آرش سعیدی حسینعلی اسدی قارنه 10.18869/JHD.2017.87 Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - Comparative study of the effect of Eucalyptus extract on Candida albicans and human pathogenic bacteria زهرا دهباشی فروغ فرقانی سید کاظم صباغ سعیده سعیدی 10.18869/JHD.2017.93 Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - The effect of foliar application of chitosan on yield and essential oil of savory (Saturejaisophylla L.) under salt stress سمیه صالحی زهرا رضایتمند 10.18869/JHD.2017.101 Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - Study of phytohormones effects on UV-B stress seeds of thyme species مهراب یادگاری 10.18869/JHD.2017.109 Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - Main ingredients in herbal formulation may act as preservative agent محدثه محبوبی مریم معمار کرمانی حسن کرباسی زاده 10.18869/JHD.2017.116 Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - Preparation and physicochemical analysis of a traditional beverage based on D. Sophia فرنوش حسن پور محمد حجت الاسلامی محمد فاضل نجف آبادی 10.18869/JHD.2017.121