List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - کاهش مقدار آکریلآمید و جذب روغن برشهای سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوششدهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد اکرم آریان فر زهرا کشاورز راضیه نیازمند Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - مدلسازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ سید احمد شهیدی محبت محبی علی معتمدزادگان امان محمد ضیائی فر جواد ابوالفضلی اصفهانی سید علی مرتضوی Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی عصمت خوری علی محمدی ثانی محمد رضا خضری Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ علی محمدی ثانی مریم ملکی خوشنود احمد اسماعیل زاده Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - حاملهای لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستمهای رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی اکرم پزشکی نجف آبادی مریم محمدی Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO) آزاده خیابانی علی محمدی ثانی ایمان فرحبخش Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - بررسی باقیمانده و دوره کارنس آفتکش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران وحیده مهدوی رویا نوربخش سعید باقری رحیم فیروزی قاسم فدوی Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - تأثیر افزودن صمغ دانههای ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج گلناز ملا احمد زاده دستجردی سید علی مرتضوی اکرم شریفی