List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - اثر فرآیند حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی رب گوجهفرنگی Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - بررسی خواص فیزیکی دانهی سویا Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - تعیین میزان فلزات سنگین در کشک مایع و خشک تولیدی در کارخانجات استان خراسان رضوی Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی عوامل مؤثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاستهی گندم Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانسهای اضافه شده به دوغ ایرانی Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - ارزیابی تاثیر مهار کنندهی باسیلوس لیکنی فورمیس بر آفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - ارزیابی خلوص روغنهای زیتون بر اساس سنجش میزانتری گلیسریدهای پلیمریزه Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی تاثیر نایسینZ واستات سدیم بر زمان ماندگاری فیلهی کپور نقرهای( Hypophthalmichthys molitrix ) در طی نگهداری در دمای 4 درجهی سانتیگراد