• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 1
  • Issue3 Vol.1
  • 3
    Issue 3 Vol. 1 Winter 1388

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - اثر فرآیند حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی رب گوجه‌فرنگی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - بررسی خواص فیزیکی دانه‌ی سویا
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - تعیین میزان فلزات سنگین در کشک مایع و خشک تولیدی در کارخانجات استان خراسان رضوی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - بررسی عوامل مؤثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاسته‌ی گندم
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس‌های اضافه شده به دوغ ایرانی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - ارزیابی تاثیر مهار کننده‌ی باسیلوس لیکنی فورمیس بر آفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - ارزیابی خلوص روغن‌های زیتون بر اساس سنجش میزان‌تری گلیسریدهای پلیمریزه
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - بررسی تاثیر نایسینZ واستات سدیم بر زمان ماندگاری فیله‌ی کپور نقره‌ای( Hypophthalmichthys molitrix ) در طی نگه‌داری در دمای 4 درجه‌ی سانتیگراد
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login