List of articles (by subject) Postharvest physiology and technology of horticultural crops
-
Open Access Article
1 - تأثیر کاربرد پس از برداشت اسپرمیدین بر برخی خصوصیات کیفی نارنگی کینو
زهرا پناه مهرزاد هنرور عبدالحسین ابوطالبی -
Open Access Article
2 - افزایش عمر گلجایی ژربا (Gerbera jamsonii cv.sun spot) استفاده از زمان ها و غلظت های مختلف محلول های نگهدارند
محمد رضا احمدزاده -
Open Access Article
3 - اثر اسانس گیاهان دارویی بر عمر انباری و کیفیت پرتقال والنسیا (Citrus chinensis Cv. Valencia) در انبار معمولی
حامد شیرازی عبدالحسین ابوطالبی عبدالحسین محمدی -
Open Access Article
4 - مقایسه اسانس رازیانه، کاربندازیم و تیابندازول بر ویژگیهای پس از برداشت سیب رقم گلدن دلیشز
عباس سامی عبدالحسین ابوطالبی عبدالحسین محمدی -
Open Access Article
5 - تعیین رقابت تغذیهای و پارازیتیسم گونههای قارچ آنتاگونیست Trichoderma spp. علیه قارچ Fusarium solani، عامل پوسیدگی خشک فوزاریومی سیبزمینی
زهرا تقی زاده صدیقه محمدی حسین علایی -
Open Access Article
6 - اثر سالیسیلیک اسید بر خسارت گرمازدگی و برخی ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کینو (Citus reticulata Blanco.cv.Kinnow)
مریم ابراهیم زاده عبدالحسین ابوطالبی محمد مجتبی کامل منش عبدالرضا کاوند -
Open Access Article
7 - کاربرد روش غیرتخریبیMRI در تعیین عوارض درونی پیاز و انار
حمیده فاطمی مجید عزیزی قربان صفاییان لایین هادی زارع -
Open Access Article
8 - تأثیر مدت انبارداری و دمای انبار بر خصوصیات کیفی میوه کنار هندی (Ziziphus mauritina Lam, CV. ‘Seb’)
ملیحه رمضانی معوا عبدالحسین ابوطالبی رحیم خادمی -
Open Access Article
9 - مقایسه خاصیت انبارمانی برخی ارقام پیاز روزکوتاه در مناطق جنوبی ایران
حامد حسن زاده خانکهدانی غلام سعیدی غلامعباس شاکردرگاه -
Open Access Article
10 - بررسی طول عمر و کیفیت گل بریدنی آلسترومریا (Alstromeria psittacina)با کارکرد نبضی غلظت های مختلف کینیتین
آیدا محقق نیاپور حمید صادقی شورانگیر جوانمردی -
Open Access Article
11 - اثر اشعه گاما بر بار میکروبی و ترکیبات گیاه دارویی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)
راضیه ولی اصیل مجید عزیزی معصومه بحرینی حسین آرویی -
Open Access Article
12 - اثر تیمارهای اسانس اکالیپتوس و ساکارز بر ویژگیهای پس از برداشت گل مریم (( Polianthes tuberose L. cv. Pearl
بیژن کاوسی سیدمهدی موسوی مهدی حسینی فرهی -
Open Access Article
13 - بررسی رسیدن روی بوته، رسیدن پس از برداشت و مدت انبارداری بر ترکیبات فنولی، مقدار کاروتنوئید و کیفیت پس از برداشت میوه گوجه فرنگی رقم فادو
مسعود زاده باقری سیده ندا سیف -
Open Access Article
14 - بررسی اثر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت و کمیت میوه ازگیل ژاپنی(Eriobotrya japonica L.)
مریم السادات محمدی سیدعبدالحسین محمدی عبدالحسین ابوطالبی -
Open Access Article
15 - کاربرد اسانس گیاهان دارویی در کنترل پوسیدگی پس از برداشت توت فرنگی رقم سلوا ناشی از قارچ Botrytis cinerea
سمانه محمدی حسین آرویی علی تهرانی فر وحید جهانبخش -
Open Access Article
16 - تأثیر اسپرمیدین، تیمار آب گرم، هوای گرم و مدت انبارداری بر کیفیت و عمر پس از برداشت پرتقال واشنگتن ناول
سیده خدیجه موسوی شورانگیز جوانمردی -
Open Access Article
17 - کنترل بیولوژیک پوسیدگی خشک فوزاریومی غدههای سیبزمینی توسط گونههای آنتاگونیست Trichoderma spp. و Talaromyces flavus
زهرا تقی زاده صدیقه محمدی حسین علایی -
Open Access Article
18 - مقایسه تاثیر تیمار باکتری های آنتاگونیست جدا شده ازسطحمیوهلیموترش((Mexican lime،آب گرم و قارچ کش تیابندازول در کنترل بیماریکپکسبزمیوه لیمو ترش(Penicilliumdigitatum)
محمدامین تقی پور ساغر کتابچی عباس شرزهای -
Open Access Article
19 - بررسی فعالیت برخی آنزیمهای موثر در پیری گل رز تحت تاثیر تیمار کلرید کلسیم و اسپرمیدی
مهدی حسینی فرهی مسعود زاده باقری بیژن کاوسی -
Open Access Article
20 - تأثیر کاربرد پس از برداشت چیتوسان و اسید سالیسیلیک بر برخی خواص کمی میوه کنار رقم سب (ZiziphusMauritinaLam, CV. ‘Seb’)
ملیحه رمضانی معوا عبدالحسین ابوطالبی رحیم خادمی -
Open Access Article
21 - بررسی ترکیبات مختلف کلسیمی و غلظت آنها بر سیب رقم رد دلیشز در زمان برداشت و پس از برداشت
محسن صالحی عبدالحسین ابوطالبی سیدعبدالحسین محمدی -
Open Access Article
22 - بررسی اثرات ضد قارچی اسانس چند گیاه دارویی در بازدارنگی از رشد قارچهای عامل بیماری پس از برداشت انگور در استان خراسان شمالی
حجت اله ربانی نسب سیداحمد موسوی ناهید حیدر زاده -
Open Access Article
23 - اثر واکس کیتین سیل بر برخی از ویژگیهای پس از برداشت نارنگی کینو
زهرا پناه مهرداد هنرور عبدالحسین ابوطالبی -
Open Access Article
24 - تاثیر اسانس میخک هندی و رزماری، پوترسین، قارچ کش تیابندازول و تیمار آب گرم بر افزایش عمر پس از برداشت میوه انبه (رقم لانگرا)
حامد حسن زاده عبدالحسین ابوطالبی