List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی تاثیر دما و بستهبندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - ضریب پخش موثر و انرژی فعالسازی ریحان در خشک کردن لایهی نازک با هوای داغ Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی میزان فلزات سنگین در نمونههای کنجد خام و پوستگیری شدهی مصرفی در سطح استان خراسان با استفاده از دستگاه جذب اتمی با لامپ پیوسته Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگیهای نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین نخود(Cicer arietinum L.) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - بررسی تأثیر عصارهی آبی میوهی زرشک دانهدار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایهی کنسانترهی پروتئینی آب پنیر و عصارهی آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی پروفایل انتقال جرم در فرآیند خشک کردن اسمزی میوهی بِه