• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 2
  • Issue3 Vol.2
  • 3
    Issue 3 Vol. 2 Winter 1389

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی تاثیر دما و بسته‌بندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - ضریب پخش موثر و انرژی فعال‌سازی ریحان در خشک کردن لایه‌ی نازک با هوای داغ
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بررسی میزان فلزات سنگین در نمونه‌های کنجد خام و پوست‌گیری شده‌ی مصرفی در سطح استان خراسان با استفاده از دستگاه جذب اتمی با لامپ پیوسته
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگی‌های نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین نخود(Cicer arietinum L.) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - بررسی تأثیر عصاره‌ی آبی میوه‌ی زرشک دانه‌دار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسول‌های حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایه‌ی کنسانتره‌ی پروتئینی آب پنیر و عصاره‌ی آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - بررسی پروفایل انتقال جرم در فرآیند خشک کردن اسمزی میوه‌ی بِه
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login