فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی تاثیر دما و بستهبندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - ضریب پخش موثر و انرژی فعالسازی ریحان در خشک کردن لایهی نازک با هوای داغ دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی میزان فلزات سنگین در نمونههای کنجد خام و پوستگیری شدهی مصرفی در سطح استان خراسان با استفاده از دستگاه جذب اتمی با لامپ پیوسته دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگیهای نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین نخود(Cicer arietinum L.) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی تأثیر عصارهی آبی میوهی زرشک دانهدار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایهی کنسانترهی پروتئینی آب پنیر و عصارهی آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی پروفایل انتقال جرم در فرآیند خشک کردن اسمزی میوهی بِه